Neznali se, nespolupracovali spolu, nekámošili se. Spojila je až talentová soutěž, která dala vzniknout novému přátelství. Podle Čekovského to však mohlo přijít dřív, kdyby ho Paľo Habera před lety neodpálkoval. „Paľo je starší generace,“ rozpovídal se „Čeky“ v markízáckém pořadu Teleráno. „Když jsem jednou šel za ním, ještě jako malý chlapec, a pozdravil jsem ho ‚Dobrý den, strýčku Paľo, jak se máte‘, tak odpověděl, že dobře, a odešel na pódium. Komunikace byla minimální,“ postěžoval si porotce. Soutěž ovšem všechno změnila.

„Během natáčení jsme byli spolu skoro každý večer. Jo, dá se říct, že teď už jsou z nás kamarádi,“ prozradil serveru Plus jeden deň. Oba si uvědomili, že toho mají mnoho společného. „Během téhle soutěže jsme zjistili, že hudebně jsme dost spjati a že jsme odmalička poslouchali velmi dobrou hudbu, a to nás spojuje.“ I takové narozeniny oba „chalani“ slaví ve stejný den, 12. dubna.

Habera pro svého kolegu nemá špatného slova, i když přiznává, že se dlouho ignorovali. „Neznali jsme se. Věděl jsem ale, že je to skvělý hudebník, a mám pocit, je i nad věcí, že svou kariéru nijak zvlášť neprožívá. Je to velmi slušný člověk a je i dobrosrdečný k druhým. Navíc je to velký komik,“ řekl pro TV Max. Marián doufá, že spolu brzy zamakají na společném projektu. Bylo by na čase.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
34 fotografií