Krásná blondýnka přitom prvního chlapčka, který dostal jméno Alexander (asi po mamince), porodila v únoru 2019. A už loni v září se spekulovalo, že je už zase v tom. To se nyní potvrdilo, jelikož podle všeho se slavnému páru narodil další syn!

Stejně jako o prvním porodu a ostatně i veselce Gerea s mediální poradkyní, přinesl i tuto radostnou zprávu jako první španělský magazín HOLA!, s nímž má zřejmě Richardova choť velmi dobré vztahy. Podle magazínu též celá rodina nyní tráví společné chvíle na ranči v městě Pound Ridge nedaleko New Yorku.

Hvězda filmů Nevěsta na útěku, Smrtelné lži či Chicago se tak stala trojnásobným otcem a vypadá to, že zvládá plodit pouze mužské potomky. Kromě Alexandera a novorozeňátka, jehož jméno zatím nebylo prozrazeno, má totiž ještě staršího syna Homera (20) z předchozího manželství s Bond girl Carey Lowellovou (59).

Ostatně i jeho nynější manželka má už syna Alberta (7) s těžařským magnátem Govindem Friedlandem. Možná právě ona toužila napotřetí po holčičce, ale zase to nevyšlo. Zkusí to pár tedy ještě jednou?

VIDEO: Richard Gere byl hostem karlovarského festivalu!

Video
Video se připravuje ...

Richard Gere přichází na natáčení pořadu Na plovárně s Markem Ebenem. Blesk - Matěj Smlsal, Luboš Procházka

 

Fotogalerie
44 fotografií