Protože to nosí slavní a lidé navíc nemají co dělat, nakupují modely na internetu a kšefty jen kvetou. Victoria Beckhamová (46) se nafotí v teplákovce – a půlka Los Angeles chodí v šedých teplákách a mikině s kapucí.

Skandál spáchala módní kazatelka Anna Wintourová (70), když se vyfotila doma v teplákách. Šéfka Vogue přitom vždy tvrdila, že by takové módní faux pas nikdy nedopustila. Karanténa holt dělá divy. Lidé spíš chtějí uspokojit touhu po pohodlí, ale touží se ukázat v nejlepším světle i takto vyhastrošení. Joggingové soupravy musí být značkové a originální. Home office je díky sociálním sítím věc veřejná a lidé, izolovaní doma, se chtějí nechat vidět, touha předvádět se je silnější.

Když p*delatá modelka Amber Roseová (36) vyšla před dům, asi jen do večerky, jistě si brala nemožný župan a pantoflíčky s jasným cílem. Produkt, byť sebenemožnější, musí být přece vidět... A Irina Šajková (34) v armádním modelu? To je stejně dekadentní a ujeté. Zkrátka, když nemůžeme do kavárny a baru, musíme svůj šatník ukázat aspoň na síti.

Fotogalerie
51 fotografií