Martina Pártlová pojala karanténu jako stěhování do nového domu za Prahou. Má dostatek času ho dozařídit a vše si doladit podle svých představ. „Je to tak, že už jsem se sem úplně přestěhovala. Opravdu dodržuji karanténu a jsem tady sama, taky to podle toho někdy ráno vypadá,“ směje se zpěvačka, která po jednom sólo mejdanu popsala svůj stůl a spustila výzvu, aby jí lidé poslali své stoly po osamoceném popíjení. 

I když o sobě tvrdí, že je introvert, přece jenom jí společnost, kamarádi a taky kluci z kapely Čechomor, kde už nějaký pátek zpívá, chybí. „Dlouho si ze mě nikdo nedělal prdel, že ztrácím obranyschopnost a přestávám být imunní,“ říká Martina Pártlová. Ta na rozdíl od svých kolegů má dostatečnou finanční zásobu. 

„Já jsem velký šetřílek a vždy jsem myslela na horší časy. Opravdu nemám strach, že bych umírala hlady, ani kdyby to trvalo rok. Jsem v pohodě,“ prozradila Blesku Pártlová. Ta si naposledy s Čechomorem zazpívala před několika dny přes internet. „Bylo to super, ale bez potlesku strašně divný a smutný. Hodně mi chybí diváci a atmosféra.“

VIDEO: Utajená milionářka? Zpěvačka Martina Pártlová přiznala, že dlouho nemusí pracovat

Video
Video se připravuje ...

Utajená milionářka? Zpěvačka Martina Pártlová přiznala, že dlouho nemusí pracovat Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií