Blondýnka, která spolu s Terezou Kerndlovou (33) moderovala zatím poslední odvysílanou řadu The Voice Česko Slovensko, je těhotná. A dokonce má už i pořádné bříško. 

Požehnaný stav pěkně dlouho tajila, jelikož si dopřála detox od sociálních sítích a vrátila se na ně až v únoru, kdy také novinku odtajnila. Krátce nato jí pogratulovala právě Kerndlová, společně s manželem Reném.

Teď už dokonce Mária, která má se starším manželem Milanem Kachútem (46) již syna Huga a dcerku Zoe, přemýšlí, zda se jí narodí holčička, či chlapeček. „Dnes při snídani jsme se všichni čtyři shodli, že se nám narodí děvčátko,“ míní na instagramu Čírová.

Nějakou dobu si na potvrzení ale bude muset ještě počkat. „Lékař mi to tak brzo nepotvrdí, když se uvidíme asi až těsně před porodem,“ říká zpěvačka a naráží tím zřejmě na karanténu spojenou s koronavirem. Kvůli ní je raději doma, než aby riskovala návštěvu nemocnice. Odpočinek si zatím užívá, ovšem trápí ji chuť na sladké! 

„Zatím je stav takový, že mě chuť na sladké nepřešla a děti mají ode mě dovolené dát mi jen jeden bonbon denně. No dobře, tak dva nebo tři, když je to nutné,“ líčí Mária své těžké chvíle. „Víte jak, stále jsme doma, nikam nachodíme, tak nechci vypadat v devátém měsíci, jako bych čekala čtyřčata,“ dodala pobaveně.

VIDEO: The Voice Česko Slovensko: Sexy koučka i moderátorky!

Video
Video se připravuje ...

The Voice Česko Slovensko: Sexy koučka i moderátorky! TV Nova

Fotogalerie
52 fotografií