V Anglii byl minulou neděli Den matek a na oficiálním instagramovém účtu Kensington Royal se objevila série několika dojemných fotografií s popiskem „všem maminkám a jejich rodinám, bez ohledu na to, zda dnešní svátek tráví společně, anebo daleko od sebe – myslíme na vás všechny v těchto těžkých dobách...“ Z tohoto poselství je jasné, že i když celou zeměkouli sužuje hrozba koronaviru, rodinná soudržnost by měla být tím nejdůležitějším pro každého z nás. Britští politici přitom k celé nákaze virem COVID-19 přistupují velice laxně, a až nyní, tedy v době, kdy na nebezpečnou chorobu v Anglii zemřelo více než 100 lidí, teprve uzavírají školy.

Strach z nebezpečné nákazy přitom na fotkách, které oblíbení představitelé britské královské rodiny sdíleli na sociální síti, není znát. Ani náznakem. Na prvním snímku je rozesmátá rodina budoucího britského vladaře, tedy prince Williama (37). V popředí je přitom vidět jeho manželka Kate Middletonová, nesoucí na zádech smějící se princeznu Charlotte (4), za ní je William, co si „na koníka“ vysadil malého George. Rozkošná momentka podle popisku vznikla na ostrově Norfolk.

Dalšími fotkami vzdali vévoda a vévodkyně z Cambridge poctu svým maminkám, tedy ženám, bez kterých by nebyli na tomto světě: princ William zavzpomínal na zesnulou princeznu Dianu (†36), když sdílel snímek ze svého dětství, na němž pózuje společně se svým mladším bratrem, princem Harrym (35), s nímž by měl mít poslední dobou dosti napjaté vztahy. A Kate se zase podělila se svými příznivci o fotografii tehdy novopečené maminky Carole Middletonové (65).

Na posledním snímku bylo ovšem něco, co všem vyrazilo dech:  dáreček, který letos pro svoji milovanou maminku vyrobil malý George. Na vlastnoručně vytvořeném přáníčku ke Dni matek je váza s květinami z papírmaše, a vy se na něj můžete podívat do naší galerie. Není pochyb o tom, že v malém princi, co je třetí v pořadí nástupnictví na trůn hned po svém dědečkovi, princi Charlesovi (71), a svém tatínkovi, dřímá velký umělecký talent!

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi.

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi. @kensingtonroyal

Fotogalerie
61 fotografií