Cardi je proslulá výbušnou povahou. V minulosti hodila botu po své rivalce Nicki Minaj (37), seřvala ženu v talk show a na sociálních sítích se vznětlivě vyjadřuje k čemukoliv, co se jí nějakým způsobem dotýká.

Pandemie koronaviru ji zasáhla přímo do srdce a raperka to nese ztěžka. Ve středu na instagramu zveřejnila video, v němž v síťovaných  a průhledných šatech pohazuje rukama a svým znělým hlasem se silným přízvukem komentuje aktuální situaci ve světě.

„Vůbec nevím, co je ten zas*aný koronavirus zač. Nemám páru, jak se ta sra*ka dostala z Wu-chanu v Číně sem… Jako by byla na nějakym turné!“ vztekala se a po krátké odmlce dodala, že se docela bojí a panikaří.

Znalá královna raperské scény poté nahluchlé fanoušky vyzvala, ať se nediví, když jejich objednávky módních kousků nedorazí včas: „Hádejte co… Hodně krámů pochází ze zku*vené Číny. Jestli se divíte, proč vám pos*aný balíček od Fashion Novy ještě nedorazil, hádejte co – koronavirus, koronavirus!“

Na konci videa zdůraznila, že pandemie není žádná prča: „Říkám vám, je to vopravdový! Fakt se to děje! Do pr*ele, mám z toho strach!“ K videu napsala, že je SMRTELNĚ vyděšená a že si dělá zásoby jídla. Fanoušci její přehnaně panické video okomentovali se smíchem, ale i pochopením, a někteří ji poučili, že není možné, aby virus na balíčku přežil zdlouhavou cestu z Číny.

VIDEO: Podívejte se, jak to raperka Cardi B rozjela na stagi.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak to raperka Cardi B rozjela na stagi. youtube.com/k.jachimowicz/BPŽ

Fotogalerie
23 fotografií