„Na lodi jsme už sedmý den. Těžko můžeme ovlivnit kapitána lodě a vůbec celou tuhle obrovskou mašinérii, která kolem nás probíhá,“ prozradil pořadu Teleráno, který běží na slovenské televizi Markíza. Andrásy s manželkou Dankou si ale nestěžují. Přestože jsou na lodi zavřeni už týden a nikdo neví, kdy připlují k pevnině a zda bude dovolená pokračovat, nemohou si vynachválit palubní servis a především luxusní jídlo.

„Stravu tu máme úplně vynikající, na úrovni 5hvězdičkového hotelu. Dokonce se až smějeme, že když máme mimořádně dobrý oběd, tak víme, že přijde nějaká nepříjemná zpráva.“  Podle baviče se virus na lodi zatím nevyskytuje, jinak by už nastala panika.

Trasa okružní plavby byla jasná – Z Mauricia, kde si exotického prostředí pasažéři užívali dva dny, odpluli pasažéři na Seychely a po dvoudenním průzkumu ostrova se měli vydat na Madagaskar. Nebýt obav ze zanesení koronaviru na pevninu, strávili by na krásném ostrově další čtyři dny. Dovolenou by zakončila třídenní plavba zpátky do přístavu.

Fotogalerie
8 fotografií