Mateřství pro ni ale nezačalo zrovna idylicky, jelikož se jí nevyhnuly komplikace. „Všechno bylo naprosto úplně jinak, než jsem si představovala, přála, plánovala a bohužel můj porod nebyl ten nejvíc pocit, který muže žena zažít, jak 'všichni' teď popisují,“ prozradila na instagramu blondýnka, která spolu s tanečníkem Yemim A.D. (38) pomáhala soutěžícím v novácké Tváři napodobit i ty nejtěžší choreografie známých umělců.

Porod se protáhl na neuvěřitelné tři dny a skončil akutním císařským řezem. „Ale to vše je už vlastně jedno, protože mám tu nejúžasnější malinkatou osůbku, našeho syna,“ prozradila Angeé. Ta se spolu s manželem, zpěvákem Václavem Roučkem nyní raduje z chlapečka, který dostal jméno Benjamin. Domácky mu pak přezdívá Little B, neboli „malé B“. Klučina se narodil již v půlce ledna.

Před týdnem se pak hrdá maminka pochlubila i rodinnou momentkou na procházce. „Dnes je první den, kdy jsme s Benjaminem sami doma a táta šel po 14 dnech do práce. Vím, že ne všichni si to můžou dovolit, a proto jsem fakt vděčná, že máme to štěstí, že Váša se mnou mohl být celý týden v porodnici a pak jsme byli první týden všichni 3 společně doma. Jsme teď ty správný parťáci,“ radovala se na sociální síti Angeé, občanským jménem Klára Svobodová.

VIDEO: Tvoje Tvář: Co je to za tanečníka na natáčení Tváře?

Video
Video se připravuje ...

Tvoje Tvář: Co je to za tanečníka na natáčení Tváře? TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií