Tanečnice Angeé Svobodová se rozhodně nemá za nějakou extrémně přísnou choreografku, která by praktikovala na svých tanečnících tvrdé postupy. „Nemyslím si, že jsem přísná. Pořád se směju. Moc se při trénincích bavíme, takže si nemyslím, že jsem drsná,“ zamyslela se pro Blesk.cz.

VIDEO: Jak vypadalo finále pořadu Tvoje tvář má známý hlas?

Video
Video se připravuje ...

FINÁLE TVÁŘE: Jakub Kohák zazáří ve speciálním čísle! TV Nova

„Mohla bych být drsnější. Mohla bych je víc cepovat. Ale chci, aby si to užili a měli radost. Ale aby to neměli jako dril, že musí každý týden makat. To, samozřejmě, musí a ví to, ale nepodceňují to,“ řekla Angeé k účastníkům Tvojí tváře. Pod jejíma rukama už jich prošlo opravdu mnoho, a koho by si ještě přála? To Angeé nebyla schopná říct. „To je fakt dobrá otázka, vůbec nikdo mě nenapadá,“ řekla se smíchem.

Poslední řadu Tváře vyhrála herečka Táňa Vilhelmová, která podle veřejnosti vyhrát neměla. Angeé jí však držela palce. „Táňa je skvělá a pokorná. Trénovala strašně moc. I když už to uměla, tak trénovala dál. Je opravdu precizní profesionálka,“ dodala Svobodová s tím, že kvůli množství práce v Tváři nemá žádný osobní život. 

Fotogalerie
34 fotografií