Show Tvoje tvář má známý hlas nepřinesla synovi tragicky zesnulého bubeníka Olympiku Milana Peroutky (†49) jen popularitu a nové pracovní nabídky, ale také zájem opačného pohlaví.

„Na sociálních sítích mi chodí hodně zpráv, ale nestíhám je teď všechny číst. Každopádně mi píšou nejen holky, ale i vdané ženské. Že mě milují, ale že se to nesmí dozvědět manžel,“ směje se.

VŠE O TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Tu pravou prý zatím nepotkal. „Moje největší láska je teď to, co dělám, tomu se věnuju na sto procent. Být sám mi vyhovuje, můžu si dělat, co chci. Ale neříkám, že to tak bude napořád, časem se to určitě změní,“ uzavírá Milan, který šest let chodil s muzikálovou zpěvačkou Míšou Doubravovou (25).

Ta mu však utekla s kolegou Romanem Tomešem (29), což Milan, jak sám přiznává, dodneška zcela nevydýchal, ačkoli Míša už je dnes vdanou maminkou skoro 4měsíčního synka Kristiána.

VIDEO: Nejenže je Milan miláčkem žen, ale rovněž se do nich musel během soutěže (a i mimo ni) převtělovat. Blesku prozradil, jaké to pro něj bylo…

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Kdo po něm chce, aby se převlékal za ženu? David Turek, Lukáš Červený

 Ať si to Táňa užije…

„Že jsem skončil druhý po Táně Vilhelmové, mi líto není,“ zdůrazňuje Peroutka, kudy chodí. „Jsem hrozně rád, že jsem u toho vůbec mohl být, že mi producenti dali důvěru. Protože já rozhodně nebyl žádná záruka kvality, spíš takový ten zajíc v pytli,“ říká skromně nový český idol.

„Aspoň teď nemusím na internetu v diskuzích číst, že jsem vyhrát neměl. Vždycky se totiž najdou tací, co jsou nespokojení a umí to dát najevo. To naštěstí padlo na Táňu,“ komentuje s úsměvem fakt, že se řada diváků bouří proti vítězství Tatiany Vilhelmové (38).

Velká zpověď Milana Peroutky už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU! A NAVÍC:

Blesk TV Magazín
Autor: Blesk

  • Návštěva u zpěváka Jana Bendiga – v bytě za pět milionů
  • A proč moderátorka Lucie Šilhánová zrušila svatbu?!

Fotogalerie
62 fotografií