Finalista třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Milan Peroutka měl toho na srdci mnoho, když děkoval divákům a porotě za druhé místo. Pro režiséra pořadu to ale bylo moc, a tak jeho řeč zkrátil.

„V televizi byla moje děkovací řeč sestříhána, ale tady bych chtěl o něco stručněji shrnout, že mi dala Tvář dvě stěžejní věci – zaprvé neskutečnou zkušenost a zadruhé vás. Jsem nevýslovně vděčný tvůrcům za důvěru, kterou do mě vložili, když mi dali příležitost ukázat tolika lidem (a nakonec i sobě samotnému), co všechno se dá na pódiu předvést a prožít. Jako by to bylo včera, co jsem pochyboval o tom, jestli obstojím, ale zároveň se cítil odhodlaně přijmout takovou výzvu. 

Ohromně si vážím toho, že jste mi v tom počínání drželi palce, a proto právě čtete tyhle řádky a jste tu se mnou. Moc to pro mě znamená a mějte na paměti, že si vás rád budu hýčkat dál. Několikaměsíční ježdění zázračným výtahem sice končí, ale čekají na mě nové pracovní šance, ve kterých se pokusím opět obstát.

A v neposlední řadě jsem taky vděčný za množství zajímavých setkání – a tohle pro mě bylo zvlášť výjimečné. I když se to moc nemělo, koukal jsem se na všechny zkoušky pana Gotta a při focení z něj cítil to, co je i pro mě hlavním motorem práce, a sice že ji dělá opravdu pro lidi. Děkuju vám všem. Váš Milan,“ shrnul Peroutka své pocity alespoň na sociální síti.

Tolik vět a tolik emocí diváci v televizi ale neslyšeli. Časový prostor musel být totiž vymezen vítězce Táně Vilhelmové, která děkovala hlavně sama sobě. Tím si proti sobě poštvala desítky diváků a fanoušků této soutěže.

Video: Milan Peroutka: Kdo po něm chce, aby se převlékal za ženu?

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Kdo po něm chce, aby se převlékal za ženu? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií