„Já jsem se chtěl koukat na všechny jeho zkoušky, byť jsme do sálu neměli chodit. Ale já se stejně koukal, jak tam zpívá,“ prozradil deníku Aha! Milan Peroutka (27), který skončil na druhém místě.

Slavík zazpíval duet s vypadlíkem Martinem Dejdarem (52), ale závěrečné vystoupení bylo opředeno velkými tajnostmi. „O vystoupení pana Karla Gotta ve finále show jsme velmi stáli. Do poslední chvíle nebylo jisté, jestli dorazí,“ řekl Aha! o Gottově účasti PR koordinátor soutěže Vojtěch Boháček.

Není divu, že Karlovo vystoupení způsobilo velký poprask. „Někdo se s ním přišel vyfotit a najednou tam byla fronta lidí. Já jsem na něj koukal a ptal jsem se jeho manželky Ivanky, která tam taky byla, jak to Mistr vlastně snáší – kdy říct stop… Protože on by tam mohl stát doteď! A ona říkala – on je šťastnej, já to na něm poznám,“ zavzpomínal na Mistrovu návštěvu v show Peroutka.

V televizi byla moje děkovací řeč sestříhána, ale tady bych chtěl o něco stručněji shrnout, že mi dala Tvář dvě stěžejní věci - zaprvé neskutečnou zkušenost a zadruhé VÁS!!❤️ Jsem nevýslovně vděčný tvůrcům za důvěru, kterou do mě vložili, když mi dali příležitost ukázat tolika lidem (a nakonec i sobě samotnému!😄), co všechno se dá na pódiu předvést a prožít. Jakoby to bylo včera, co jsem pochyboval o tom, jestli obstojím, ale zároveň se cítil odhodlaně přijmout takovou výzvu✊🏼. Ohromně si vážím toho, že jste mi v tom počínání drželi palce, a proto právě čtete tyhle řádky a jste tu se mnou..🤗 Moc to pro mě znamená a mějte na paměti, že si vás rád budu hýčkat dál!👆🏼😚 Několikaměsíční ježdění zázračným výtahem sice končí, ale čekají na mě nové pracovní šance, ve kterých se pokusím opět obstát. A v neposlední řadě jsem taky vděčný za množství zajímavých setkání - a tohle pro mě bylo zvlášť výjimečné!🙏🏼 I když se to moc nemělo, koukal jsem se na všechny zkoušky pana Gotta a při focení z něj cítil to, co je i pro mě hlavním motorem práce, a sice že ji dělá opravdu pro lidi. DĚKUJU VÁM VŠEM!❤️ Váš Milan

Příspěvek sdílený Milan Peroutka (@milanperoutka),Kvě 14, 2017 v 2:43 PDT

„Karel Gott je velikým fanouškem soutěže, a proto si svou přítomnost na natáčení společně s manželkou a dcerami pořádně užil,“ prozradil Aha! dobře informovaný člen ze štábu.

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas ZDE

Vše o Karlu Gottovi naleznete ZDE

VIDEO: Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zazpíval Včelku Máju!

Video
Video se připravuje ...

Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zazpíval Včelku Máju! Facebook

Fotogalerie
22 fotografií