Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Darujte pod stromeček prémiovou televizi

12. prosince 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Milovníkům filmů a dobrých seriálů nemusíte dárek k Vánocům vymýšlet dlouho. Aby se mohli do děje opravdu ponořit, darujte jim pod stromeček prémiovou televizi Philips OLED+934. Tato novinka obdařená prvotřídní technologií je zpracována v kvalitním evropském designu z autentických materiálů. Především ale posouvá zážitek ze sledování televize na zcela novou úroveň.

Všechny tóny hudby i každé zašeptání uslyšíte díky audiotechnice od legendární britské značky Bowers & Wilkins a zcela novému zvukovému systému Dolby Atmos, díky němuž je zvuk plastický a zcela pohlcuje celý prostor.

Ke vtažení do děje pomáhá také unikátní světelná technologie Ambilight. Ta promítá světlo z obrazovky do tří stran za televizi a obraz tak vystupuje přímo do prostoru vašeho domova. Obraz má navíc snížený šum, lepší ostrost, přesnější barvy a přirozený odstín pleti. Perfektní kontrast si obraz udržuje při jakémkoli zdroji signálu, nemusíte se tedy bát, že by tato okolnost mohla výjimečné zážitky ze sledování TV ohrozit.

Televizor Philips OLED+934 s úhlopříčkou 55“ můžete pod stromeček pořídit za 59 999 Kč (55OLED934/12).

Autor: Philips