Půvabná tmavovlasá herečka Veronika Arichteva se už v roce 2013 provdala za režiséra Bisera Arichteva (43), jehož poznala během natáčení seriálu Vyprávěj (tehdy ovšem ještě jako Veronika Nová), jejich idylicky působící manželství je však stále bezdětné.

„Zvažovala jsem, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec ve StarDance,“ přiznala herečka před rokem. „Volila jsem jednodušší variantu. StarDance. Teď musím přiznat, že bych za zhruba dva měsíce radši byla máma, než si stoupla v přímým přenosu před lidi s něčím, co vůbec neovládám,“ svěřovala se se svými myšlenkovými pochody v době, kdy trénovala složité taneční choreografie.

Jakmile ovšem ze soutěže vypadla, všichni začali bedlivě zkoumat každou její fotku, kdy se jí konečně pod šaty začne rýsovat těhotenské bříško. Stačí jakákoliv nevinná hláška ve stylu, že nemůže dopnout své oblečení, a už se jí na sociálních sítích hrnou gratulace. Což je jí nepochybně velmi nepříjemné! „Už ani nevím, co na to odpovídat. Já si myslím, že až budu těhotná, tak se to na mně pozná a možná se tím i pochlubím, ale zatím tomu tak nějak pořád nechávám volný průběh,“ přiznala nedávno pro Super.cz otrávená herečka.

Nyní sdílela na instagramu fotky z dovolené v Lisabonu, kam vyrazila se svým chotěm, a vzhledem k velice volnému outfitu, který zvolila, musela opět uvádět vše na pravou míru: „Ne, nejsem těhotná,“ zlobila se.

V komentářích pak vysvětlila, proč se její obvykle štíhlá postavička může zdát trochu kulatější než obvykle: „Jsem teď jen trochu nadejchaná z jídla, ale to je všechno,“ zdůraznila brunetka, která se přitom ještě v červnu letošního roku nechala slyšet, že miminko je rozhodně na hlavním pořadu dne. S manželem by se totiž v životě zase rádi o něco více posunuli a svou lásku zpečetili společným potomkem...

VIDEO: Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance? Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií