I když je to trochu nepohodlně dlouhé, herečku prý ani na okamžik nenapadlo, že by si manželovo jméno po svatbě nevzala. „Jsme rodina, chci mít stejné příjmení,“ říká Kristýna Nováková odhodlaně. Do vztahu přivedla dvě dcery, Rózu (9) a Márinku (5), její muž Viktor Badinka (32) má z prvního vztahu taky dcerku. Žijí tedy tak trochu v ryze ženském světě. Zato v seriálu Temný Kraj, jehož druhá řada včera odstartovala na TV Prima, to má Kristýna naopak. Pohybuje se mezi samými muži. „Je to fajn, oni si potom ženy víc váží,“ popisuje herečka.

Přiznala, že návrat do role plaché a všemi podceňované policistky Nadi Hamplové jí chvilku trval. „V přestávce mezi natáčením, která byla dost dlouhá, jsem trochu zapomněla, že Naďa je hodně zasmušilá. Musela jsem se do ní dlouho vpravovat,“ vylíčila. Hamplová se pohybuje při vyšetřování v nepříznivém terénu, bahno, lesy, vlhko, tma, a podle toho taky její postava na obrazovce vypadá. Bunda a kalhoty, žádný make-up. A světe, div se, Novákové to sluší i tak.

Křehká Jindřiška z Pelíšků byla dlouhá léta vdaná za režiséra Jaroslava Fuita (44), v roce 2017 se však rozvedli. „Když má člověk dvě děti, odhodlání odejít zraje dlouho, člověk o tom musí být opravdu přesvědčený. Pochybujete o sobě, říkáte si, zvládnu to? Ať už finančně, nebo co se týče každodenní péče a hlídání. Navíc já neodcházela k rodičům nebo k novému partnerovi, šla jsem do toho sama. Sama jsem si našla byt, sama jsem se odstěhovala. Po nikom jsem nic nechtěla. Hodně mě to posílilo. Byla to velká zkušenost,“ prozradila tehdy ještě Fuitová pro časopis Marianne.

Její nový manžel Viktor je choreograf a s Kristýnou se poznali právě při natáčení Temného Kraje. Kromě Míši má tento pohybově nadaný muž ještě jednu starší sestru, Katku (41). V rodině je další herec a švagr, partner Míši Jan Teplý (43). V seriálu představuje sukničkáře Vojtu Coufala, dá se tedy říct, že jde tak trochu o „rodinný podnik“. Tím ovšem veškeré rodinné vazby končí, a v populárním detektivním seriálu se totiž dále objevuje po boku například Lukáše Vaculíka (57) či Davida Suchařípy (54).

VIDEO: Nejlepší přítel Lukáše Vaculíka aneb jak se hledá psí hvězda

Video
Video se připravuje ...

Nejlepší přítel Lukáše Vaculíka aneb jak se hledá psí hvězda Igor Hellebrandt/BPŽ

Fotogalerie
32 fotografií