Slavík nedorazil na tajný obřad na hradě Okoř, ani na hostinu, která se konala v nedalekých Číčovicích. „Karel Gott se velmi těšil. Ale musel se omluvit i s celou rodinou,“ prozradil Blesku Bouček. Přesto byl se zpěvákem ve svůj velký den dle svých slov v úzkém spojení. „Byl prvním člověkem, kterému jsme poslali fotku ze svatby,“ vysvětlil šťastný ženáč.

O své svatební noci Libor galantně mlčel. „Vše si velmi dobře pamatuju – a už to považuji za úspěch...,“ řekl jen Bouček, který má už dvě svatby za sebou. V roce 2006 si vzal slovenskou moderátorku Mariannu Ďurianovou (42), manželství vydrželo pár měsíců a v roce 2009 se oženil s právničkou Janou Hlaváčkovou (38), po čtyřech letech přišel rozvod. Popřály mu jeho ex ke svatbě? „Bylo to ‚pade na pade‘ a moc mě to potěšilo,“ prozradil neurčitě zkušený moderátor.

„Rodiče byli velmi dojatí, ale nejdojatějším člověkem jsem podle fotek byl já,“ svěřil se Libor, který si do třetice vzal finalistku České Miss 2014 Gabrielu Bendovou (27). „Další svatba finalistky Miss s moderátorem ale už nehrozí,“ dělal si Bouček sám ze sebe legraci na pondělní tiskovce České Miss, jejíž finálový večer bude moderovat už tuto neděli 25. srpna v Hudebním divadle Karlín.

Nevěsta zvolila krásné šaty – nejvyšší kategorii pronoviasek, haute couture zn. Atelier Pronovias, model Carina. Tyto modely navrhuje přímo kreativní ředitel Pronovias, pan Hervé Moreau. Ženich si nechal ušít oblek od krejčovství Galard, se kterým léta spolupracuje. Svatba dle slov Boučka byla malá, přítomných bylo kolem stovky hostů. Liborovi šel za svědka kamarád Petr Procházka a čerstvé paní Boučkové nejlepší kamarádka Bianca. Kytici chytila kamarádka Gábiny Nela.

VIDEO: Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott?

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií