Na počátku prázdnin si chtěla na chalupě jen odpočinout v houpací síti. Místo kýžené romantiky se ale vylomil jeden ze stromů, na nichž byla síť přivázaná, a praštil ji do nohy. „Nevěřila bych, jaká to může být rána. Úplně mi odrazila maso! Měla jsem obří hematom a několik dní jsem jen pajdala,“ popsala Jarka děsivou chvilku.

Musela si dávat ledové obklady. „No a pan doktor mi při kontrole řekl, že se nemůžu koupat. Mohl by totiž z toho vzniknout bércový vřed. Takže na cestu k moři můžu zapomenout,“ poznamenala pro Aha! herečka smutně.

„Nechci skuhrat, vím, že na tom jsou lidé mnohem hůř. A jsou většinou mladší než já. Ale už bych ráda měla klid,“ přiznala Obermaierová. Letní vedra prožívá právě na chalupě, kde si nečekané zranění přivodila. „Nakonec musí být člověk rád, že má aspoň v pořádku srdce,“ dodala smířeně Jarka.

Ta se nějak nemůže poslední roky vyhrabat ze zdravotních problémů. V listopadu 2017 na chalupě při procházce lesem uklouzla a zlomila si kotník. Ve špitále znovu upadla a naštípla si obratel. Potom ji dlouhé měsíce trápily bolesti zad, teď má zase strach z »bércáku«.

VIDEO: Obermaierová byla přitom vždy plná elánu: Dokonce hraje i v muzikálu!

 

Fotogalerie
34 fotografií