Jasmina přivedla v pátek na svět synka a Rytmus byl posléze spatřen, jak se šťastným výrazem opouští porodnici. Jméno potomka však oznámila známá dvojice už před samotným porodem, když Rytmus nazpíval nový hit právě s názvem Sanel. V písni mimo jiné promlouvá o tom, že si dítě dlouho přál. „Když jsem se potkal s Jasminou, věděl jsem, že bude tvojí mámou. Stvořili jsme tě z největší lásky. Doufám, že budeš po mámě krásný,“ svěřoval se někdejší drsňák tehdy nenarozenému synkovi. Jeoh láska vzápětí přiznala, že kdykoliv skladbu poslouchá, neudrží emoce a rozpláče se. 

Nakonec ani po narození chlapce nezměnili jeho rodiče názor a skutečně oznámili světu, že se narodil Sanel. A asi není divu, že rázem sociální sítě i internetové diskuze začaly plnit názory na jméno, ovšem ne vždy zcela pozitivní. Jisté vtipálky dokonce napadlo, jestli náhodou Sanel není nějaká »fejková« neboli levnější varianta jména Chanel, což je ostatně i světoznámá módní značka v oblasti kosmetiky a odívání. Ve skutečnosti je ale pravda trochu jinde.

Okatá moderátorka sama odtajnila, že jméno Sanel vybrala pro potomka právě ona. Jedná se podle ní o u nás a na Slovensku netradiční jméno balkánského původu. „Věděla jsem, že je (děti pozn.red.) jednou budu chtít, tak jsem měla v podvědomí vždy vybrané jméno pro holčičku i pro chlapečka. A to mi zůstalo až dodnes, takže jsem v tomto směru vůbec nepřemýšlela,“ vysvětlovala již před časem na instagramu Alagič Vrbovská o vysněném jméně, které posléze odsouhlasil i její manžel Patrik Vrbovský. „Přijal ho s obrovskou radostí a hrdě ho každý den vyslovuje," rozplývala se.

Ostatně u známých osobností bývá zvykem, že pro svou ratolest chtějí zvolit jméno vyloženě originální. Bohužel v tomto případě se to tak úplně nepodařilo. Zrovna v Česku už totiž jeden člověk se jménem Sanel žije a bydlí v Brně! Teď mu na světě přibyl známý jmenovec.

Jeho narození oznámili Rytmus s Jasminou oba na sociálních sítích v pátek odpoledne. „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ citoval na instagramu úryvek své písně rapper a zveřejnil fotku z porodního sálu, kterou ale překryl vodoznakem, jímž lákal na nadcházející koncert.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Čakal som na teba celý život, v mojom podvedomí som ťa nosil každý deň ❤️ #Otec #Sanel

Příspěvek sdílel uživatel @ rytmusking,Čec 26, 2019 v 5:11 PDT

To jeho choť vsadila raději na dojetí. „Už v době těhotenství jste byli úžasní parťáci,. JSEM MÁMA! SANEL je s námi – a jaké to je? Až to budu schopná vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá. Bože, děkujeme,“ napsala a pochlubila se snímkem, na němž miminko kojí.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy! Jak to probíhalo?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií