Ve svém posledním příspěvku na instagramu se nadcházející maminka Jasmina Alagič Vrbovská zamyslela nad tím, jaký má vliv na sociálních sítích a jak s ním chce naložit. 

„Chci, aby tu byl vidět můj skutečný život, radost z maličkostí, nedokonalostí i dokonalostí. Takže nehledejte každodenní posty o bio stravě, o tom jak zachránit planetu, zvířátka atd. Rozdíl mezi mnou a Vámi není žádný. Jsme lidi. Všichni sobě rovní,“ zněl ve zkratce Jasminin projev na sociální síti. 

Ač za svoje slova obdržela mnoho pochval, našli se i tací, kterým její výrok úplně nevoněl. „Všechno, co píšeš, je milé a pěkné. Jen někdy trochu smutné. Ty prezentuješ telefon, dětské věci, kosmetiku, oblečení, hrnce a za reklamu to dostaneš zadarmo, a nebo ještě pěkně zaplaceno,“ nelíbí se jedné z jejich fanynek. 

„A co ty, co jim muž donese výplatu 700 eur a žena doma na mateřské skoro nic nedostává? Ty můžou jen slintat a smutně listovat tvým profilem,“ navezla se do Jasminy jistá Katarína. 

Její slova se Rytmusovy přítelkyně dotkla natolik, že okamžitě přispěchala s odpovědí. Možná se ale mohla nejdříve trošku vydýchat a odepsat později. „Jediné, co mi přijde smutné, je tvůj postoj. Je cítit, že si status nepochopila. Určitě jsi tím chtěla říct, že se lidem, kteří nemusí obracet každé euro, žije lépe. Bezpochyby ano. Ale já jsem v tomto příspěvku mluvila o štěstí z maličkostí, o mém přístupu k životu,“ rozohnila se Jasmina. 

„Proč jsi na sobě a svém životě nezamakala předtím, než sis udělala dítě? Ano, teď přijde milion výmluv, že ne každý má takové možnosti atd., ale ruku na srdce, fakt nejsou žádné?“ nedržela se moderátorka vůbec zpátky. I přes drsný tón, který Jasmina zvolila, s ní souhlasila většina jejích fanoušků. „Jaký si to uděláš, takový to máš,“ opakovalo se v odpovědích. 

VIDEO: Jasminu měli možnost poznat diváci ještě předtím, než začala chodit s Rytmusem.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Jasmina Alagič se poprvé objeví v SuperStar! TV Nova

Fotogalerie
196 fotografií