Humpolecký rodák, nadšený skaut a populární Tydýt z reklamy na mobilního operátora Lukáš Pavlásek se stal včerejším dnem jednačtyřicátníkem. Na den, kdy se narodil, sám upozornil na instagramu. „Přemýšlel jsem, co bych sám sobě popřál k dnešním narozeninám, a nakonec jsem došel k tomu, že sám sobě popřeju všechno nejlepší. To bude nejlepší,“ napsal k fotce, na které stojí s úsměvem uprostřed jakési lesní krajiny.

Záhy se na něj snesla vlna gratulací, z nichž rozhodně nejvýraznější byla ta od jeho (možná) bývalé partnerky Ivy Pazderkové (39). „Úplnej Brad Pitt!“ rozplývala se totiž pod snímkem. Někdejší finalista taneční soutěže StarDance… když hvězdy tančí podivnou lichotku přešel bez komentáře.

Na svých sociálních sítích je přitom jinak velice aktivní, sdílí na nich nejenom momentky, ale i postřehy z natáčení, své kresbičky a dokonce i básně. A i když to vypadá, že sdílí každý detail svého života (pochlubil se například nejednou fotkou z dětství), jednu věc svým fanouškům neprozradil – v říjnu loňského roku ho trápil na levé ruce ganglion, což je pseudocysta vyplněná rosolovitou tekutinou, která vzniká přetěžováním vaziv šlach a kloubů.

„Já o ničem nevím,“ reagoval Pavlásek překvapeně, když se na něj Blesk.cz obrátil s dotazem na jeho zdravotní stav. „S rukou určitě nic nemám,“ dušoval se. O několik měsíců později se však na veřejnosti začal objevovat s obvázanou dlaní, a nebylo pochyb o tom, že jistý zákrok přece jenom podstoupil.

VIDEO: Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance! 

Video
Video se připravuje ...

Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
61 fotografií