Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oslava osmnáctin za 655 tisíc: Vlastní orchestr, pětipatrový dort a extravagantní šaty!

Autor: rc - 
25. července 2019
05:35

O takové oslavě sní snad každá dívka, ovšem Danice Carmelinové se sen proměnil ve skutečnost. Baletka a budoucí lékařka z Filipín oslavila své osmnácté narozeniny ve stylu slavného baletu Labutí jezero. Na velkolepou narozeninovou párty přišlo 170 lidí, k tanci hostům zahrál orchestr a oslavenkyně sfoukla svíčky z pětipatrového dortu! Narozeninové mecheche vyšlo rodinu na víc jak 655 tisíc korun!

Osmnácté narozeniny ve velkém stylu oslavila Danica Carmelinová pocházející z Filipín. Danica si vždy přála na oslavě životního jubilea vypadat jako princezna a jelikož je balerínou, svou narozeninovou párty uspořádala ve stylu slavného baletu od Petra Iljiče Čajkovskijho Labutí jezero. Hotelový sál si vzaly na starosti desítky designerů. Naplánovat pompézní oslavu trvalo několik měsíců.

O róbu oslavenkyně, která byla taktéž ve stylu slavného baletu, se postarali módní návrháři. Navíc Danica během večera vystřídala hned dvě drahé róby. První šaty byly jemné a ženské. Stejně tak jako šaty budoucí lékařky byl i sál laděn do jemné růžové barvy. V druhé polovině večera se Danica převlékla do pohodlnějších, ovšem stejně extravagantních černých šatů, v nichž mohla pohodlně tančit s přáteli.

Na večírek bylo pozváno neuvěřitelných 170 hostů. Oslava připomínala svatební hostinu, když se v sále objevil extravagantní pětipatrový dort. Narozeninová oslava jak pro princeznu rodinu Danicy vyšla v přepočtu na neuvěřitelných 655 477 Kč! Jen róba s labutími vzory Danicu stála 179 543 Kč. 

Oslavenkyně dostala také hodnotné dárky. Od přátel to byla například luxusní kabelka značky Louis Vuitton. „Tady na Filipínách neslavíme sladké šestnáctiny a osmnáctiny jsou nejdůležitější oslavou,“ řekl otec Danicy, který je stavebním inženýrem.

Zobrazit celou diskusi