Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Turistka tragicky zemřela na Bali: Rodina nemá peníze na převoz těla domů!

Autor: rc - 
13. července 2019
05:42

Donna Dwyerová zemřela náhle na dovolené na Bali. V šoku ze smrti matky dvou dětí jsou přátelé i rodina. Zoufalí příbuzní, kteří nemají dostatek peněz na to, aby tělo rodačky z Austrálie převezli zpět do vlasti, se rozhodli, že o pomoc požádají veřejnost.

Na dovolenou na Bali vyjela Dona Dwyerová pocházející z města Darwin v Severním teritoriu. Donně se však vysněná dovolená na indonéském ostrově stala osudnou. Rodačka z Austrálie na dovolené zemřela. Z její náhlé smrti jsou v šoku příbuzní i přátelé.

Donna za sebou zanechala malé děti. Navíc se rodina potýká s finančními problémy. Příbuzní nemají dostatek peněz na převoz těla z exotického ostrova do Austrálie. „Nešťastně jsme ztratili členku naší komunity,“ napsala na sociální sítě Dana Walshová, kamarádka Donny.

Dana nyní založila veřejnou sbírku na GoFundMe, aby vybrala peníze od dobrodinců. „Byla úžasnou matkou a zanechala po sobě mladou rodinu, která se stále vyrovnává s touto tragédii. Rodina vybírá peníze na pokrytí pohřebních nákladů a budoucnost chlapců,“ dodala Dana.

 „Doufám, že to pomůže vaší rodině v těchto těžkých časech,“ napsal jeden z dárců. „Naše myšlenky jsou s Kieranem a dětmi a celou Donninou rodinou a přáteli,“ napsal další.

Mionetta ( 11. srpna 2019 22:25 )

Plně s vámi souhlasím
Jediné lákadlo jet na Bali z Australie je, že na Bali je to mnohem lacinejsi

levandulova ( 1. srpna 2019 07:45 )

Proc se ty slipky nepojistuji? Aby usetrily? My se na ne pak mame skladat? To je furt...

kaonkl ( 30. července 2019 14:21 )

Nechápu pointu toho článku. Příčinu smrti nám nikdo neřekl, jen že rodina nemá peníze na převoz těla. Chcete po nás veřejnou sbírku nebo jak si to máme přebrat ?

vvogh.t ( 13. července 2019 12:57 )

paní je mně líto, ale trošku střelená byla, o co je nějaké smradlavé a primitívní Bali exotičtější než nádherná AUSTRÁLIE

vvogh.t ( 13. července 2019 12:53 )

dobrý postřeh

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání