Anne Hathawayová se s novinkou podělila na svém instagramu, kde napsala, že ji čeká pokračování, ovšem nejedná se o film. V příspěvku popsala svou strastiplnou cestu k vytouženému druhému miminku. 

„Všechny žerty stranou, pro všechny, kteří procházejí peklem neplodnosti a početí, vězte, že ani u mě to nebylo jednoduché. Posílám vám spoustu lásky,“ napsala Hathawayová u fotografie, na které hrdě vystavuje svůj „baby bump“. Krátce po oznámení svého druhého těhotenství předvedla své rostoucí bříško na letišti v Los Angeles.

Ten samý den pak byla zvěčněna ještě jednou, když si šla „zaběhat“ do slavných hollywoodských kopců s manželem Adamem Schulmanem (38). Podle těchto fotek to vypadá, že bude rodit co nevidět a těhotenství se jí před světem podařilo dlouho utajit. 

Anne už doma jedno miminko má, prvorozený Jonathan se narodil v roce 2016. Se svým synem má hvězda filmu Ďábel nosí Pradu velké mateřské spojení. „Když je nemocný, probudím se uprostřed noci a divím se, proč mě bolí v krku. Když mě bolí hlava, on se začne škrábat na své hlavičce. Jsme spojeni takovým způsobem, který se nedá popsat. Je to krásný magický moment v životě,“ prohlásila Anne. 

Hathawayová si zahrála v mnoha úspěšných hollywoodských filmech, jako například Deník princezny, Zkrocená hora, Bídníci nebo Alenka v říši divů. 

VIDEO: Anne Hathawayová si zahrála i ve filmu Debbie a její parťačky.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. • TRAILER Vertical Ent.

Fotogalerie
109 fotografií