Herečka Angelina Jolieová je matkou šesti dětí. Z jejího lůna však vzešly jenom tři ratolesti, dvojčata Knox (14) a Vivienne, a dcera Shiloh (13), jejichž otcem je známý hollywoodský fešák Brad Pitt. Kromě nich má ale Angelina ještě další tři potomky adoptované. Prvního synka Maddoxe (17), pocházejícího z Kambodže, si osvojila v době, kdy byla vdaná za svého v pořadí druhého manžela Billyho Boba Thorntona (63), později k němu přibyla dcera Zahara z Etiopie. Synka Paxe Thiena (15), jenž je původně z Vietnamu, si pořídila společně s Pittem.

Po rozvodu s plavovlasým hercem, jehož kouzlu Angelina neodolala během natáčení akční komedie Mr. & Mrs. Smith, zůstaly všechny děti v její péči. A ona jim je skutečně příkladnou matkou. Dvě dcerky, Vivienne a Zaharu, vzala na typické „holčičí“ nákupy po Los Angeles. Společnost jim přitom dělal urostlý bodyguard, s nímž je Jolieová, která ve svém životě prázdné místo po Pittovi ještě stále nezaplnila jiným nápadníkem, zahraničními médii pilně spojována. A i když vychrtlá herečka, maskující svou hubenou postavu pytlovitým oblečením, působila při čekání na odvoz lehce znaveným dojem, zdálo se, že si to všechny tři holky užívají.

Třetí Angelinina dcera Shiloh se k nim nepřipojila. Není tajemstvím, že tak trochu bojuje se svým genderem a profiluje se spíše jako chlapec nežli jako děvče, jak ostatně můžete vidět i v galerii článku. I proto si nejspíš takovéto dámské odpoledne nechala ujít. Do své početné rodiny navíc Angelina Jolieová před pár dny přivítala nový přírůstek a dalšího člena jejich rozvětvené familie vybrala osobně dcerka Vivienne. Nejedná se však o nebohého sirotka ze méně vyspělých zemí, ale o rozkošného králíčka, jehož si Vivienne odnesla ze zverimexu PetStamrt v LA. Možná trávila Shiloh odpoledne s ním...

VIDEO: Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Trailer na Maleficent 2

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolieová se vrací jako Zloba! Trailer na Maleficent 2. Falcon

Fotogalerie
44 fotografií