Populární zpěvačka Marta Jandová míří na obrazovky Primy nejen jako porotkyně ČSMT, ale také jako moderátorka nové show Marta. Je spontánní, emotivní, má ráda humor a nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného, ať už profesi, zálibu, přátelský vztah, nebo by mohl být jeden pro druhého inspirací. Pro každého hosta si Marta připraví úkol nebo výzvu, kterou se host pokusí splnit. Talk show Marta je plná překvapení, spontánní zábavy a hudebních vystoupení – nejen Marty Jandové a její kapely.

Vrací se třetí řada úspěšného pořadu s moderátorem Janem Rosákem Poklad z půdy! a bude i osmá řada Česko-Slovensko má talent. Porota zůstává stejná a moderovat ho bude stejně jako předchozí rok herec a zpěvák David Gránský, který se zároveň vrátí i do seriálu Modrý kód. Sekundovat by mu měla kráska s proříznutou pusou Sonia Edde. A Jakub Kotek by měl uvádět pořad mapující cestu účinkujících mimo hlavní soutěžní večer.

Zůstávají Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář Prima nápadů s Oldou Navrátilem, Prostřeno!, Show Jana Krause, Policie v akci nebo Prima Partička.

Diváci se mohou těšit na další díly výše zmiňovaného Modrého kódu nebo Temného kraje. Změny čekají seriál Krejzovi. Do seriálové vily se konečně podívá maminka Helena Krejzová v podání Jaroslavy Kretschmerové. Rádio Best má nového majitele – Honzu Roubala (Jan Dolanský), workoholika, který zde nastolí pořádek. A na scéně se objeví jednovaječné dvojče Petra Vymeše, kterého také hraje Jan Šťastný.

VIDEO: Nový seriál Primy Linka: Kratina je záchranář před důchodem!

Video
Video se připravuje ...

Nový seriál Primy Linka: Kratina je záchranář před důchodem! Hanka Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
14 fotografií