Moderní zázemí pro sportovce i děti

Všem příznivcům aktivního trávení léta nabídne Výstaviště hned několik možností. Vůbec poprvé bude přes léto otevřen krytý bazén, a to až do konce července. Děti se budou moci probojovat nově vystavěnou lanovou stezkou nebo projet dětským cykloparkem. Starší sportovci pak mohou zkusit zdolat boulderovou stěnu či poměřit své síly a zaposilovat si na fitness workout hřišti.

Autor: Výstaviště Praha

Zahradní grilovačka? Dorazte na Výstaviště!

Na všechny, kdo by si rádi užili pořádné letní grilování, ale dosud neměli kde, bude od druhé poloviny července čekat veřejné griloviště. Připravená bude i celá pikniková zóna a od letošního podzimu i gastropavilon, kde budou mít návštěvníci možnost zakoupit všechny potřeby i ingredience pro své grilování.

Zajít na kafe a pak do kina

Letní scéna s kinem, které provozuje Gauč ve Stromovce, i italské bistro Artyčok se už staly oblíbeným místem řady návštěvníků a červenec otevře v areálu Výstaviště i řadu nových podniků v čele s letní zahrádkou restaurace Pražan, která se chystá i na produkci vlastní značky piva. Od poloviny července si pak budete moci odpočinout v nové kavárně a cukrárně přímo u dětského hřiště.