S první manželkou Terezou (38), s níž má devítiletou Editku a čtyřletého Benedikta, si řekli »ano« 3. července 2009 ve Vrtbovské zahradě ve svahu pod Petřínem a svatební hostinu měli kousek za Prahou – v penzionu u Mahuleny Bočanové (52) v Malých Čičovicích.

Druhou manželku Petru Vraspírovou (32) si vzal pěkně v tichosti před pěti dny na moravském zámku Napajedla. A na líbánky se přesunuli jen o kousek dál, do hercova rodného kraje. „Momentálně jsme na Valašsku i s dětmi,“ prozradil Blesku rodák ze Vsetína. „Svatební cestu plánujeme, určitě to bude někam do tepla,“ dodal Vojtek.

Novomanžele na sociální síti zavalila lavina blahopřání. „Gratuluji. Neboť vy do sebe zapadáte jako dvě ozubená kolečka! Tak ať vám to hezky jede. Jste krásní,“ vzkázala Romanovi a Petře Daniela Šinkorová (46), mimochodem jedna z Romanových dávných lásek. „Nádhernému páru přeji nádherný společný život. Strašně vám to sluší a nevěsta je jako z pohádky. Senzační,“ přidala se k ní i Leona Machálková (52), která si s manželským párem zahrála i v muzikálu Mamma Mia.

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií