Pro výletní loď, která své plavby po mořích započala teprve v červnu letošního roku, to není hezká reklama. Ale bohužel se stalo a informují o tom i na svých stránkách. Ke skoku německé turistky do rozbouřeného a hlavně ledového moře došlo před čtyřmi dny.

"Myslím, že jsme si tu týdenní plavbu užili, co to šlo. Mimo loď jsme byli akční a pak na MSC Meraviglia odpočívali a nechali se hýčkat. Bohužel jsme zažili i vzrůšo, které nemělo happy end. Německá turistika skočila z paluby... Ani neskutečně úsilí asi 20 lodí, dvou vrtulníků a letadla s termovizí jí život nezachránilo... Snad jen vy víte, proč jste to udělala, a je Vám lépe... RIP. No i to se dá na plavbě po norských fjordech zažít. Ale zážitek je to i bez neočekávaných samovražd," napsal na sociální síti Aleš Háma, který na výlet vyrazil s manželkou Gábinou a syny Jáchymem a Mikulášem.

Jeho slova potvrzuje i video z lodi jen chvilku poté, co se Němka rozhodla svůj život ukončit. Když ji záchranáři našli, ještě žila, ale ani rychlá první pomoc jí život nezachránila.

Až na tuhle nepříjemnou věc si Hámovi plavbu neskutečně užili. "Božská příroda, skvělé jídlo, servis na palubě a 24 hodin asistence znalého delegáta z cestovní kanceláře," dodal muzikant.

VIDEO: Aleš Háma se živil jako kuchař v Německu! Neměl na vybranou

Video
Video se připravuje ...

Aleš Háma se živil jako kuchař v Německu! Neměl na vybranou Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
14 fotografií