Blesk zastihl Bereniku v Karlových Varech, když pózovala fotografům po boku herce a zpěváka Jiřího Konvalinky. Před zraky přítomných hostů se nebránili ani intimním dotekům za ruce a obecně se k sobě měli hodně blízko.

Jak se ale později ukázalo, Konvalinka je Bereničin dlouholetý kamarád a do Varů je zavedla propagace jejich společného videoklipu k písni Du prát. „Abychom nebyli trapní a do Varů nejezdili bez filmu, tak říkáme, že máme ten klip,“ prozradil Blesku Konvalinka. Ten působí v kapele „Mutanti hledaj východisko“, se kterou Berenika v minulosti i zpívala a na jejich nejnovější desce se objeví ve dvou písničkách. 

VIDEO: Mutanti hledaj východisko – Du prát

Jejich poněkud intimnější vztah okamžitě uvedli na pravou míru. „Jsme kamarádi. Snažíme se spolu kamarádit. Už asi patnáct let. A točili jsme spolu videoklip, proto jsme tady spolu,“ vysvětlovali společně. Nový videoklip je originální tím, že se celý natáčel z bubnu pračky, a tak se po zhlédnutí někomu může zatočit hlava. 

Berenika, která v klipu tentokrát jen hraje, členům kapely vypere a trošku jim doma poklidí. Jak zpěvačka několikrát ukázala na svém instagramu, stud jí rozhodně nic neříká, a tak nepřekvapí ani její oblečení – po bytě totiž pobíhá jen v kalhotkách. „Kluci potřebovali uklidit, tak mi řekli, že se bude natáčet klip. Já miluju uklízení a miluju natáčení, takže to když se skloubí, tak jsem šťastná,“ dodala Berenika.

VIDEO: Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným! 

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
95 fotografií