Evu Holubovou velmi zasáhla smrt kamarádky Marie Třešňákové (†67), díky níž objevila kouzlo Sicilie, pak skon spisovatele a dramatika Jiřího Stránského (†87), kvůli smutku se na několik dní odmlčela na sociální síti. Nedávno ji zarmoutil odchod profesora Jiřího Kouteckého (†88) a tento týden jí odešel další kamarád Zdeněk.

"Zdendo, Zdeňku, co se to stalo?!!! Už nikdy za mnou nepřijedeš se Šárkou, když budu hrát na Ostravsku, a nezeptáš se, jak se daří, Evušo! Už nikdy nebudeme ležet u vás v obýváku a koukat na filmy Woodyho Alena, které máme všichni tři tolik rádi. Objevil jsi mi jeden pro mne z nejdůležitějších filmů “Zlaté časy rádia”. Budeme na ně koukat, se Šárkou! A Ty budeš při tom s námi, kamaráde. Jsi jeden z nejryzejších lidí, kteří prošli mým životem. Nikdy na Tebe nezapomenu. A smutek z Tvého odchodu pomůžu nést Tvojí ženě, to si buď jistej," vypsala se ze ztráty přítele na sociální síti herečka.

"Já jsem nechtěla vlastně ani referovat o svém smutku, já chtěla vzdát hold chlapovi, jakých je málo!! Jenomže jeho smrt mne tak šokovala a zasáhla, doposud to nechápu, že z toho vznikl tenhle pláč. Vy, kdo jste ho znali, mne chápete. Snažím se vzpomínat beze smutku, ale nedaří se úplně. Je to nicméně zvláštní, vždycky se dostaví i úsměv," dodala Eva. Její fanoušci, kterých je už téměř 98 tisíc, s ní soucítí. "Jak to děláte, že cokoliv napíšete, jsou neskutečně silné řádky. Držte se. Posílám hodně sil."

VIDEO: Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky!

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! Redakce Blesk

Fotogalerie
24 fotografií