Koncem dubna modelka oznámila rozchod s hercem a otcem jejich ani ne dvouleté dcery. Jakub se nadlouho vystěhoval buď ke kamarádům do Krkonoš, anebo později za prací do Brna. A když pobýval doma, jejich komunikace se omezila na to, kdo kdy bude hlídat Miu a sedmiletého Kryšpína, kterého má modelka z předchozího vztahu s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou (37).

Úsměv ve tváři

Pak pro změnu vyklidila pole ona – s dětmi se vypravila do Izraele za mámou Veronikou Žilkovou (57) a »otčímem « Martinem Stropnickým (62). Před odletem dokonce stihla podepsat rozvodové papíry! Po návratu domů nastal ale překvapivý zvrat! Ve středu vpodvečer oba vyrazili ze svého domu společně na skútru a měli namířeno na večeři. „Agáta objímala Jakuba a byla samý úsměv,“ popsal Blesku svědek.

Velký flám

Čím ji stále ještě manžel, který minulý týden ze čtvrtka na pátek strávil dlouhých 21 hodin v kasinu ve společnosti striptérek, tak rozesmál? To ví jen ona! Jindy upovídaná Agáta se však obrnila hradbou mlčení... „Nic nebudu komentovat,“ odsekla Prachařová na dotaz Blesku, zda je manželská krize zažehnána. Až čas ukáže, jestli došlo k usmíření, nebo to byl jen klid před rozvodem.

LESK! Agáta odmítá mluvit o krizi s Prachařem!

Video
Video se připravuje ...

Agáta odmítá mluvit o krizi s Prachařem! A Daniela Kolářová se zotavuje z operace! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
100 fotografií