Agáta Prachařová si jakožto moderátorka pořadu Máma nad věcí musela přijít na pěkné peníze, jinak si nelze vysvětlit, jak je možné, že i když na první pohled nic nedělá, může si dovolit utratit více než 45 tisíc za pár minut! Jedno odpoledne totiž strávila na proslulé Pařížské ulici v srdci našeho hlavního města, kde se to luxusními obchůdky jenom hemží, a svou nakupovací mánii sdílela na sociálních sítích. A rozhodně se nijak nežinýrovala!

V luxusním obchůdku se spodním prádlem si zakoupila plavky, které se dají najít na internetu za cenu 375 eur, což je zhruba 9,6 tisíce korun. Poté naběhla do další prodejny, celosvětově mnohem známější značky, kde neodolala novým botičkám a slunečním brýlím „s kšiltíkem“.

„Ty musím mít,“ rozplývala se dvojnásobná maminka Agáta ve svých instastories. Nedodala však, že kožené botky, které na první pohled vypadají trochu jako kombinace žabek a sandálů, stojí 1100 eur, tedy naprosto neuvěřitelných 28 tisíc korun. A brýle s velkým nápisem J’ADIOR ji přišly cca na 340 eur, čili cca 8,7 tisíce korun...

Jak se zdá, Agáta vzala své výhrůžky s vybílením rodinného sejfu doslova. „Poslední večer a zítra se vracím zpátky do Prahy. Pojedu si vyzvednout všechny svoje věci do sejfu, hurá,“ napsala totiž před několika málo dny na instagram.

Agáta totiž trávila několik posledních týdnů v Tel Avivu v Izraeli, kde našla zázemí u maminky Veroniky Žilkové (57), místo toho, aby v Praze přitlačila svého manžela Jakuba Prachaře ke zdi a nechala si od něj jaksepatří vysvětlit, jak je to s tou jeho údajnou nevěrou se slovenskou herečkou Dianou Mórovou (49). Od doby, co Agáta zveřejnila šokující zprávu, která ji na Jakubovu nevěru upozorňovala, se doma spíše míjejí.

VIDEO: Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde jako ztráta času.

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde jako ztráta času. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií