Na čtyřech patrech se v samotném srdci Prahy rozprostírá Chocotopia, rozsáhlý svět plný zábavy, čokolády a poznání. A přesně sem se přijďte s dětmi pochlubit společnou celoroční dřinou. Zastavte se kdykoliv o víkendu mezi 28. až 30. červnem s letošním vysvědčením a získejte domácí kopečkovou zmrzlinu zdarma. A malé hvězdy, které letos posbíraly samé jedničky, dostanou za odměnu dokonce vstup do muzea čokolády zdarma.

Vydejte se do čokoládového světa

Chocotopia je svět určený dětem i dospělým. Můžete si tu užít doslova celý den mezi čokoládou – vstoupit do unikátního muzea čokolády Choco-story, kde zjistíte první poslední o vzniku světově nejoblíbenější sladkosti, jejích druzích a třeba i obřadech s ní spojených. Expozice zabírá dvě podlaží a nemusí zůstat u dívání, její součástí je totiž taky výrobna pralinek, kde vám čokoládoví mistři ukážou kouzla, která s čokoládou umí.

Video
Video se připravuje ...

 VIVA Gelato

Jednoduše řečeno, konec školního roku si letos pořádně oslaďte a ponořte se do místa, kde se o vás postarají tak, že se budete okamžitě cítit, jako byste už byli na tropické dovolené!

Fotogalerie
3 fotografie

TIP NAVÍC: 

U čokolády to v Chocotopia nekončí. Neměli byste minout ani místní muzeum voskových figurín, kde si každý najde svého favorita na dokonalou fotku. Katy Perry, americký prezident, Dominik Hašek, Brad Pitt nebo Václav Havel, kdo to bude pro vás?