Dara Rolins vypustila do světa nový videoklip s názvem „Od zajtra“, ve kterém zpívá o tématu, které je ve společnosti víceméně tabu, a to se právě chystá změnit. „Má pro mě hluboký význam. Není to nic, při čem máte potřebu se usmívat a prožívat emoce štěstí. V tomto případě je to, jako když zatnete do něčeho hlubokého, na domácím násilí totiž není nic pěkného,“ vysvětluje význam nového videoklipu zpěvačka na svém instagramu. 

VIDEO: Dara Rolins - Od zajtra

A právě proto se bývalá partnerka Rytmuse rozhodla na tento problém upozornit, zviditelnit ho a poukázat na jeho rozsah a následky. „Krutost, která je v některých lidech, na druhé straně bezradnost a utrpení těch druhých. Zaslouží si naši pozornost a empatii. Píseň má v plánu otevřít oči i srdce a nabídnout řešení a pomoc lidem, kteří se stali oběťmi domácího násilí,“ dodala Dara. 

Drsná jsou i slova samotné písně. „Ženu dokáže zmlátit jen s*áč, co se skrývá v přítmí, ve svých chorých představách o lásce,“ nedrží se zpěvačka zkrátka. Tentokrát ve videoklipu skutečně není hlavním tématem to, jak moc je Dara sexy, ale klíčovou roli hraje bolest a bezmoc některých lidí. Zpěvačka je tak na začátku videoklipu v poutech a s roubíkem na puse, ze kterého se však dokáže vyprostit. Rolins pak na konci videoklipu využila příležitosti a nabádá ženy k jednání v případě, že se s domácím násilím setkaly. 

„Ročně je na Slovensku spáchaných minimálně 1600 trestných činů domácího násilí. Kolik je to ale ve skutečnosti? Překročte svůj strach a braňte se, zavolejte o pomoc na číslo 158, anebo nahlaste týrání, o kterém víte. Netýká se to jen domácího násilí na ženách. Oběťmi jsou i muži, děti,“ dodává v klipu zpěvačka. 

Tímto tématem se trefila do černého, mnoho svých fanynek totiž rozbrečela. „Daro, rozbrečela jsem se. Dlouho jsem trpěla násilí a byla v začarovaném kruhu! Krásná skladba, máš u mě velký bod. Je to pravda! Děkuji i za ženy,“ komentuje jedna z mnoha fanynek na youtube. „Když jsem tuhle písničku slyšela poprvé, nemohla jsem přestat plakat,“ píše dojatě další. 

VIDEO: I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému 

Video
Video se připravuje ...

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
131 fotografií