Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Novopečená máma Ewa Farna: Zmatky s fotkami i záplavy gratulací od hvězd!

/
  • Co popřáli Farné k miminku Absolonová, Čvančarová, Kubelková a další hvězdy?
    7. června 2019 ● 13:30

    Poté, co se ve čtvrtek Ewa Farna (25) na svých sociálních sítích pochlubila, že na svět přivedla svého prvního synka Artura, obdržela rázem tisíce gratulací. Nejenom, že se fotografie stala během pár hodin jednou z nejlajkovanějších na českém instagramu (200 tisíc lajků), ale mezi gratulanty nechyběla ani řada známých osobností! Podívejte se, co Ewě popřáli Iva Kubelková (42), Matěj Ruppert (41), Martina Pártlová (40) a další...

  • 1.

    Marta Jandová (zpěvačka)

    Zpěvačka Marta Jandová (45) je sama maminkou dcerky Marušky, a tak ji oznámení o příchodu na svět malého Artura nenechalo chladnou. „Veliká gratulace! Nádherná fotka. Maminko,“ popřála Ewě na instagramu dcera Petra Jandy (77). 

    Marta Jandová
    Autor: Jan Tůma
     

  • 2.

    Celeste Buckinghamová (zpěvačka)

    Zpěvačka Celeste Buckinghamová (24), která si nedávno prošla rozchodem s podnikatelem Alešem Mlátilíkem (41), se v minulosti sama nechala několikrát slyšet, že jejím velkým snem je stát se maminkou. Ewě, které by teď mohla tak trochu závidět, popřála jednoduchým, ale trefným: „Gratuluji!“ a přání doplnila několika srdíčky. 

    Celeste Buckinghamová
    Autor: instagram
     

  • 3.

    Martina Pártlová (zpěvačka)

    Čerstvá čtyřicátnice Martina Pártlová (40) zatím sama děti nemá. Jedna z jejích nejlepších kamarádek Nikol Štíbrová (32) je ale maminkou malého Mathiase, a tak má informace o mateřství z první ruky. Podobně jako Celeste popřála Ewě: „Gratulujuuuuuuuuu.“  A nezapomněla připojit také srdíčko. 

    Martina Pártlová.
    Autor: Čtenáři Blesku
     

  • 4.

    Jan Bendig (zpěvák)

    Mladý zpěvák Jan Bendig (25) je stejně starý jako Ewa. Na její sociální síť zaslal klasické přání: „Gratuluji.“ 

    Jan Bendig
    Autor: instagram.com

  • 5.

    Marie Doležalová (herečka)

    Krásná herečka Marie Doležalová (32), která se proslavila v nováckém Comebacku, je hrdou maminkou desetiměsíční Alfrédy. Ewě předala cenné rady. „Moc gratuluju! V šestinedělí mi strašně pomohla kniha 'Mateřství a setkání ženy s jejím stínem', bez ní bych to ultracitlivý období ladění na novou dušičku snad nepřežila. Připomněla mi to tvá žádost o klid a soukromí. Přeju tolik klidu, kolik jen bude potřeba. Já si ho dávám už desátý měsíc a je to úžasné,“ nešetřila slovy Doležalová. 

    Těhotná Marie Doležalová
    Autor: Marek Pátek
     
  • 6.

    Anna Julie Slováčková (zpěvačka)

    Dcera Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) Anička (23) se zatím na mateřství nechystá. Své o dva roky starší kolegyni na instagram ale napsala: „Gratuluju!!!!!“ a k příspěvku připojila srdíčko. 

    Anna Julie Slováčková
    Autor: Foto: Mária Rušinová, archiv
     

  • 7.

    Iva Kubelková (herečka a modelka)

    Dvaačtyřicetiletá modelka Iva Kubelková je sama dvojnásobnou maminkou. „Moc moc gratuluju Evi, užívej ten zázrak,“ popřála Farné

    Iva Kubelková
    Autor: Instagram
     

  • 8.

    Matěj Ruppert (zpěvák)

    Zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert (41) se v minulosti objevil v Ewině dokumentu Ewa Farna 10: Neznámá známá. Ten mapoval deset let zpěvačky na české hudební scéně. K Ewě má zpěvák blízko, a tak ani jeho přání nemohlo chybět. „Veliká gratulace ke kloučkovi.“

    Matěj Ruppert
    Autor: Pavel Machan

  • 9.

    Daniela Šinkorová (herečka)

    Fanynkou Ewy Farné je i slovenská herečka Daniela Šinkorová (46). „GRATULUJI a přeji zdraví, štěstí a klid,“ popřála Ewě. Daniele osud děti nedopřál, ale díky svému manželovi Ladislavu Polákovi, který má děti dvě, je už dokonce dvojnásobnou (nevlastní) babičkou! 

    Herečka Daniela Šinkorová na tiskové konferenci k muzikálu Ne/normální
    Autor: Profimedia.cz
     

  • 10.

    Veronika Stýblová (zpěvačka)

    Zpěvačka kapely Verona, Veronika Stýblová (24) má na Ewu velmi živé vzpomínky. Farna totiž byla v roce 2013 porotkyní v soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde Veronika soutěžila. „Ewi, jsem dojatá. Ať Vám maličký dělá jen a jen radost. Jsem ráda, že jste oba v pořádku,“ napsala vzkaz bývalé porotkyni a nyní kamarádce Ewě Farné na instagramu. 

    Zpěvačka Veronika Slatinská (dříve Stýblová)
    Autor: Instagram

  • 11.

    Debbi (zpěvačka)

    Šestadvacetiletá zpěvačka Debbi (vlastním jménem Deborah Kahlová), se s Ewou zná také velmi dobře. Objevila se totiž i v jejím videoklipu k písničce Na ostří nože. „Veliké gratulace,“ posílá na instagramu Ewě. 

    Debbi se svou cenou Anděl
    Autor: Pavel Machan
     

  • 12.

    Monika Absolonová (zpěvačka)

    Dvojnásobná maminka Monika Absolonová (42) také přispěchala s přáním. „Moc gratuluju! Ať jste všichni zdraví a šťastní,“ popřála Ewě. S Farnou ostatně prožívala těhotenství od samého začátku. Když se v únoru Ewa pochlubila svým těhotenstvím, Absolonová byla jedna z prvních, kdo jí poslal gratulaci. „Moc držím pěsti a gratuluju. Dojímá mě pozorovat v životě štěstí, radost a lásku. Ať je máte napořád,“ napsala před pár měsíci Monika. 

    Monika Absolonová
    Autor: herminapress.cz
     

  • 13.

    Jitka Čvančarová (herečka)

    Stejně jako Monika Absolonová, ani herečka Jitka Čvančarová (41) si nenechala ujít příležitost Ewě popřát jak k ohlášenému těhotenství, tak k příchodu malého Arturka. „Ewičko, maminko! Radost obrovská! Objímám,“ napsala Ewě na instagram k příchodu prvního synka. 

     „Ewičko drahá, vůbec se osobně neznáme, ale já to cítím tak silně. Musím napsat. Tolik jste mě teď dojali! Mám obrovskou radost a jen jsem vám to chtěla říct. Moc gratuluju, držím palce,“ popřála i v únoru Farné Čvančarová. 

    Jitka Čvančarová
    Autor: profimedia.cz

  • 14.

    Přemek Forejt (šéfkuchař)

    Vyhlášený šéfkuchař a porotce v soutěži MasterChef Česko Přemek Forejt (32) Farné také na instagramu popřál. „Gratulace,“ napsal k poslednímu příspěvku Ewy. 

    Přemek Forejt
    Autor: TV Nova
     

  • 15.

    Vysvětlení kolem břicha

    Zpěvačka v jednom z komentářů vysvětlovala, proč sdílela fotografii, na které je stále těhotná, ale přitom už porodila. „Moc všem děkuji. Jen přidám jednu informaci. Ta fotografie byla pořízena přibližně tři týdny zpátky. Jak jsem u fotografie psala, jedná se o vzpomínku z turné. Byla jsem extrémně hrdá na to, jak jsem vypadala, a to až do úplného konce. Není to nic, za co bych se měla stydět,“ vysvětlovala Ewa.

    Ewa Farna před porodem
    Autor: Instagram

    Ewa Farna se pochlubila fotkou syna Artuše
    Autor: instagram

    VIDEO: Ewa Farna o druhém místě ve Slavíkovi: Emoce i kvůli těhotenství?

    Video
    Video se připravuje ...

    Ewa Farna o druhém místě ve Slavíkovi: Emoce i kvůli těhotenství? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    72 fotografií
     

Články odjinud

Dnešní horoskopy