Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šofér Uberu zastřelil pasažéra (†27): Jeho přítel mu pozvracel sedačku

Autor: DH - 
2. června 2019
17:49

Žalobci z amerického státu Nové Mexiko tvrdí, že někdejší řidič Uberu Clayton Benedict zastřelil svého pasažéra (†27). Ten mu prý totiž odmítl zaplatit za pozvracenou sedačku, kterou zašpinil jeho přítel. 

K vraždě mělo dojít přibližně v polovině března tohoto roku ve městě Albuquergue. Řidič Uberu Clayton Benedict tehdy v noci nabral pár stejného pohlaví Jonathana Reyese a jeho přítele Jamese Portera. Oba se vraceli z oslav svátku Svatého Patrika.

Po krátké jízdě Reyes, který podle svých slov tu noc hodně přebral, pozvracel ve voze sedačku. Policii uvedl, že do sebe v baru, i přes fakt, že normálně nepije, nalil 6 nebo 7 velkých drinků. Právě proto mu nebylo moc dobře.

Následoval ostrý konflikt. Benedict, který pro Uber jezdil přibližně rok a půl, požadoval po páru k platbě za jízdu připočítat ještě další částku, jež by pokryla náklady na vyčištění automobilu. To však Porter striktně odmítl. Řidič proto podle svých slov zastavil u krajnice a vyzval pasažéry, aby vystoupili z vozidla.

Jak se píše v policejním spisu, Benedict vypověděl, že to Portera naštvalo, začal na něj hulákat, a dokonce ho prý vyhnal z auta. Řidič nejprve ze strachu vzal nohy na ramena, přičemž ale vytáhl zbraň a vypálil na Portera nespecifikovaný počet výstřelů. Výsledek? Sedmadvacetiletý Američan skončil v kaluži krve. Dvě rány ho zasáhly pod pravé podpaží, což pro něj mělo fatální následek.

V současné době se čeká, kdy vznese obžalobu státní zástupce. Clayton Benedict původně z vraždy obviněný nebyl.

HledacPravdy ( 2. června 2019 22:51 )

Vy píšete, jako by tam člověk četl protože. Ale to není protože. Správný titulek by měl zhruba: Řidič Uberu zastřelil při konfliktu pasažéra, ale to nebylo tak čtivé, chápu. Ta sedačka nebyl důvod k zastřelení, nakonec pominuli-li soudy, tak provrtat někoho ve vlastním autem kulkama jak cedník nadělá ještě větší paseku, než pár blitků.. Už jen ta krev a ty díry po kulkách...

jameson ( 2. června 2019 19:42 )

Takže chlap se ožral, aby snesl píchání s jinou bukvicí. Poblil se, z chlastu, nebo když si uvědomil, co ho čeká, alejeho teplej úchylnej přítel, odmítl zaplatit čištění auta.
Měl je ten řidič sejmout oba.

mossy ( 2. června 2019 18:43 )

jj vycisteni stoji v Praze 1700 kc

mirkli ( 2. června 2019 18:07 )

Autore ten nadpis nesedí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání