Sympatická zrzka byla v minulosti známou televizní tváří, ale před lety se rozhodla stáhnout do ústraní. Měla k tomu osobní důvod, rakovinu prsu, o kterém málokdo věděl. Náhlý odchod herečky ze světa včera večer potvrdil šéf PR a marketingu televize Markíza Michal Borec.

,,Televize Markíza vyjadřuje upřímnou soustrast rodině a všem blízkým. Jsme hluboce zasáhnutí nečekaným a náhlým odchodem naší kolegyně a pro mnoho z televize i přítelkyně. Ať odpočívá v pokoji,“ řekl pro Nový Čas.

Jen rodina a blízcí věděli, že Silvie bojuje s rakovinou prsu v pokročilém stádiu. I přes veškerou lékařskou péči tento těžký souboj prohrála... Herečka byla matkou syna Filipa (19). Toho měla s hudebníkem Mariá­nem Varhaníkem.

Účinkovala v úspěšném seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrála sestru Tomáše Maštalíra, a moderovala i erotickou relaci Láskanie. Na televizi Doma moderovala ženský magazín L.O.V.E. Jako host hrála na prknech Slovenského národního divadla a působila i v divadlech Astorka - Korzo ´90 a na Nové scéně. Zahrála si ve filmu Silnější než já, Zima nebo Noc lukostřelce.

Fotogalerie
10 fotografií