Do lehce obézního Inda s hustým knírkem by jen tak někdo neřekl, že je velká asijská celebrita. Postarší muž pracuje v africké Zambii jako mechanik a elektrický inženýr a vedle své obvyklé šichty natáčí krátká videa. Dělá si v nich srandu z předsudků o Indech, svalovcích nebo celebritách. Často se také navlékne do slavných módních šatů, co na sobě měly celebrity, a výsledek je k popukání.

Kdy s natáčením Just Sul začal? „Čtyři roky zpátky. Natočili jsme video, které se jmenuje Celý den negr. To se stalo známé a od té doby jsme nepřestali lidi rozesmávat,“ říká komik. Videa točí spolu se svými kamarády a většinou není potřeba žádná příprava: „Prostě to tak vyplyne,“ vysvětluje sympatický komik.

Selfie v nákupáku

Jeho videa jsou populární zejména v Asii, ale on sám tvrdí, že je známý po celém světě: „Kamkoliv přijedu, tam mě poznávají,“ říká Just Sul a hned má jednu historku jako důkaz: „Šel jsem v Praze do nákupního centra koupit si nějakou vodu a další věci. Fanoušci mě zpozorovali a zeptali se, jestli si se mnou mohou udělat nějaké fotografie. Miluju je,“ svěřil se bavič.

Takovýmito kousky baví indický komik celý svět:

Čistá Praha

Velkou radost měl Just Sul, že jeho videa se dostala i ke světovým celebritám, jako je Katy Perry nebo Nicky Minaj. Na jeho videa samy reagovaly pobaveně. V Praze se také chystá natočit video, ale žádné podrobnosti nechtěl prozrazovat. Hlavní město České republiky se mu moc líbí a na jeho návštěvu se velmi těšil. Oproti Indii je podle něj Praha opravdu čistá a chystá se tu i na pořádnou party.

Just Sul popsal své první pocity z návštěvy Prahy:

Just Sul je spolu s dalšími influencery nominovaný na cenu Social Global Awards, která se letos předává v Praze v hotelu Hilton. Na třídenní akci se v pondělí představily mladé, české i zahraniční celebrity ze světa internetu. V úterý se na Talks diskutovalo o budoucnosti sociálních sítí a ve středu vypukne slavnostní ceremoniál. O vítězích rozhodnou lidé po celém světě a vybírat mohou ze čtyř kategorií. Mezi nominované byla zahrnutá kupříkladu environmentální aktivistka Greta Thunberg nebo módní influencerka Bethany Mota. 

Fotogalerie
10 fotografií