Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Farna, Remundová, Krejčíková a další: Kvůli podmínce za znásilnění zuří! Vrať talár, vzkazují soudci

/
  • České celebrity se vyjadřují ke kauze dívky znásilněné otčímem.
    19. ledna 2024 ● 14:00

    Český národ notně pobouřilo rozhodnutí soudu, co otci, jenž léta znásilňoval svou nevlastní dceru, přiřkl trest víceméně symbolický. Nebohé děvče, které podle soudu nemělo z let plných týrání žádné následky, se pak pokusilo o sebevraždu. Mnohé české celebrity teď bijí na poplach a dožadují se spravedlnosti.

    Přestože muž dlouhé roky znásilňoval svou nevlastní dceru, a dokonce si tento svůj ohavný čin natáčel a pak ji vydíral, brněnský krajský soud rozhodl zcela nepochopitelně – dal mu pouze podmínku a peněžitý trest. Muž argumentoval tím, že jeho odsouzení poškodí rodinu. Soud mu uvěřil a navíc uvedl, že jeho počínání dívku nijak nepoznamenalo. Jenže dívka se pokusila o sebevraždu a trpí těžkým traumatem...

     

    K šokujícímu rozhodnutí soudu se záhy vyjádřila celá řada známých osobností. Pojďme se společně podívat alespoň na některé z nich.

  • 1.

    Ewa Farna (30), zpěvačka

    „Jsem z toho úplně špatná,“ svěřila se zpěvačka Ewa Farna. „To přece takhle nemůže být, nemůže dopadnout. Že pravidelné znásilňování od vlastního rodiče nebude mít negativní dopad na duši člověka, to je snad úplný bullshit, ne?? Ta holka se po rozhodnutí soudu pokusila o sebevraždu. Jak někdo může říct, že to jako je relativně ok, že to přece rozdýchá?!“ durdila se s tím, že by teď ráda „vyburcovala lid, aby to takhle neskončilo“.

  • 2.

    Aneta Krejčíková (32), herečka

    Herečku Anetu Krejčíkovou rozhodnutí soudu rozčílilo. „To je na odevzdání soudcovského taláru. Morální talár byl již odevzdán!“ běsnila.

  • 3.

    Lucie Křížková (39), moderátorka

    Ani někdejší Miss České republiky z roku 2003 a současnou moderátorku pořadu Sama doma nenechalo rozhodnutí soudu chladnou. „Je mi z toho zle...“ svěřila se Lucie Křížková v instastories znechuceně.

  • 4.

    Gabriela Lašková (33), moderátorka

    „K tématu, které naštěstí už rezonuje všude“, se vyjádřila i moderátorka Gabriela Lašková (mimochodem také bývalá misska, akorát že z roku 2013). Zaujalo ji, že ministerstvo tento případ už týden prověřuje a jakmile bude tento případ prošetřen, rozhodne se o dalším postupu. „Jsem upřímně na ten další postup zvědavá, ale hlavní je, že to nesmetli ze stolu,“ libovala si.

  • 5.

    Kristýna Leichtová (38), herečka

    Herečka Kristýna Leichtová zůstala po přečtení těchto zpráv v šoku. „Já osobně nemám slov...!“ napsala v instastories sympatická brunetka, co si sama v minulosti prošla hrozivým zážitkem. V pouhých dvanácti letech ji „zneužil mrzký úchyl“, jak se o tom později vyjádřila. Cizí muž za ní tehdy vešel do domu, strčil nohu do dveří bytu, aby se dostal dovnitř, a poté se před ní ukojil. Nešlo tedy o znásilnění, jak bylo mnohdy mylně interpretováno. I tak to byl pro herečku velmi traumatizující zážitek. Natož roky znásilňovaní rodinným příslušníkem...!

  • 6.

    Iveta Lutovská (40), modelka

    „Jednou mi někdo řekl, že k soudům se chodí pro rozsudek – ne pro spravedlnost... Já ale pořád věřím, že to přece takhle nemůže být... a to nejenom u této kauzy,“ povzdechla si další miss, tentokráte z roku 2009. Iveta Lutovská také vyzvala Nikol Leitgeb (37), aby coby vlivná influencerka oceněná za svou činnost i medailí od předsedy Senátu celou kauzu rozhýbala...

  • 7.

    Lída Rašilovová (38), herečka

    Manželka herce Saši Rašilova (51) se netajila svým pohoršením. To, že je dívka po řadě znásilnění „téměř bez následků“, jí přišlo zcela absurdní. „Jasně, bez následků, jejej, a teď se předávkovala... Hmm, tak to hodíme třeba na to, že je hysterka?! Prosím vás, kdo byl ten ‚znalec‘? Taková brutální trauma, ale pán je ‚znalec‘, takže holce napliveme po tom všem ještě se ksichtu, aby věděla, že je lepší držet hubu a krok!!!“ nebrala si servítky Lída Rašilovová.

  • 8.

    Sabina Remundová (51), herečka

    Také dceru herečky Ivy Janžurové (82), taktéž herečku Sabinu Remundovou, zanechalo rozhodnutí soudu v němém úžasu. „Neumím si představit na vlastní kůži příběh dívky, pachatele, matky, obhájce ani soudce. Toto nemůže být pravda... Pokud ano, je to zrůdné a odsouzeníhodné.“

  • 9.

    Nikol Leitgeb (37), influencerka

    Potichu nezůstala pochopitelně ani výše zmiňovaná Nikol Leitgeb, rodným příjmením Štíbrová. Tato bývalá herečka a zpěvačka, v současné době aktivní influencerka, byla relativně stručná. „A je to tady... Napadá mě teď jen hora sprostejch slov,“ rozčílila se. Sdílela sbírku, jejíž výtěžek by mohl nebohé dívce pomoci do nového životního začátku.

     

    A také odkaz na článek s vyjádřením znalce, jenž o dívce prohlásil, že po letech znásilňování nemá žádné následky. Uvedl, že si sice na tento případ konkrétně nepamatuje, ale rozhovor s ní „byl standardní“. „To mě na tom celym děsí nejvíc. Že to bylo celý standardní,“ nechápala Nikol. „Každej druhej takovej případ prý končí podmínkou. To je šílený!“

  • 10.

    Veronika Stýblová (29), zpěvačka

    Plavovlasá hvězda kapely Verona Veronika Stýblová rovněž patřila mezi ty celebrity, co se vyjádřily stručně, ale pádně. „Vrchol všeho!!!“ napsala finalistka první řady soutěže Česko Slovensko má talent a finalistka třetí řady Česko Slovenské SuperStar v instastories.

  • 11.

    Hana Vagnerová (40), herečka

    Posudek znalce zpochybnila i herečka Hana Vagnerová. „Cože??? Podle znalce netrpěla? Prosím, řeknete mi, že to je hoax,“ čílila se upřímně rusovláska známá z celé řady českých filmů i seriálů.

  • 12.

    Tereza Vítů (31), herečka

    Herečka Tereza Vítů připomněla nejenom pouze muže, jenž znásilňoval svou nevlastní dceru, ale i kauzu policisty, co týral svou manželku po dlouhých deset let – i on dostal pouze podmínku. Oproti tomu za pěstování konopí na zahradě padl trest šesti let natvrdo... „Já vám nevím, no... komu to nepřijde divný, sám je divnej,“ vrtěla nad podivnými rozsudky hlavou.

  • 13.

    Galerie

    Prohlédnout si vyjádření těchto dam můžete i v naší galerii.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jan Cimický v soudní síni, 4. ledna 2024 Blesk.cz - Daniel Šesták

    Fotogalerie
    52 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 33

AHel: Nemohu uvěřit, že se toto děje v naší republice, je to bahno, kde to jsme v Africe, kde ženy jsou vzduch. Strašné, neomluvitelné, nemám slov...

(15. 03. 2024 12:07)

Koudy Koudy: HÉREČKY ,🤮🤮🤮🤮🤮

(20. 01. 2024 07:51)

ANO_nam_bude_lip: Ale pozor!
Jestli ten chlívák je volič Babiše, tak to je proti němu kampááň!

(20. 01. 2024 00:05)

MADONNA : Ty jsi 🐄!!!!!!!

(20. 01. 2024 00:03)

MADONNA : Úletů???? Tohle slovo snad nejde k tomuto případu, ani použít.....proboha . 😵

(19. 01. 2024 23:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy