Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pracovník jeslí zapomněl holčičku (†6 měsíců) v autě: Uvařila se zaživa

Pracovník jeslí zapomněl holčičku (†6 měsíců) v autě: Uvařila se zaživa (ilustrační foto)
Pracovník jeslí zapomněl holčičku (†6 měsíců) v autě: Uvařila se zaživa (ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto Youtube, Profimedia)
Autor: ital - 
26. května 2019
21:24

Pětiměsíční holčička se doslova uvařila v rozpáleném autě, kde ji zapomněl pečovatel floridských jeslí. Přestože ji převezli do místní nemocnice Wolfsons, lékaři jí už nemohli pomoci a holčička byla prohlášena za mrtvou. Policie ve středu večer zatkla majitele školky Darryla Ewinga (56). Čelí obvinění za zanedbání dítěte.

Matka pětiměsíční holčičky, kterou svěřila do péče společnosti Ewing's Love & Hope Preschool and Academy, ve středu zavolala do školky a chtěla vědět, jak se její dceři daří. Řekli jí ale, že holčičku nikde neviděli. Nešťastná žena okamžitě dorazila do střediska, kde objevila svou dcerušku uzavřenou v autě. Zaměstnanci jí řekli, že nevědí, jak dlouho tam zůstala. Žena neprodleně zavolala policii.

„Snažili jsme se ji resuscitovat a transportovali ji do nemocnice,“ pověděli policisté. Dívenku převezli do dětské nemocnice Wolfsons, ale okolo třetí hodiny odpoledne ji prohlásili za mrtvou. 

Ve středu večer zatkli policisté majitele společnosti Darryla Ewinga (56) kvůli podezřeníze zanedbání dítěte. Zároveň však informovali, že dalších 14 dětí v zařízení bylo v pořádku. Floridské ministerstvo dětí a rodin oznámilo, že společnost neinformovala, že bude převážet děti autem. Uvedlo také, že nechalo zastavit činnost školky, která funguje od roku 2016.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání