Je to sotva týden od chvíle, kdy si Karel Gott založil instagram – a podařilo se mu ho rozjet (poté, co mu ho ukradli hackeři!), ale už svůj nový profil plní krásnými fotkami. Nyní se dokonce pochlubil dojemným snímkem se svou milovanou ženou.

„Když ani po dvaceti letech srdce nehasnou,“ napsal slavík na sociální síti a připojil i malé srdíčko. „Děkuji za foto Kataríně Orešanské,“ dodal ještě Karel, který samozřejmě textem narážel především na svůj nový duet s dcerkou Charlotte Ellou Gottovou (13) s názvem Srdce nehasnou. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když ani po dvaceti letech srdce nehasnou... ❤️ Děkuji za foto Kataríně Orešanské @noircoleptic #studiosvarov #srdcenehasnou #andelstrazny

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott),Kvě 16, 2019 v 2:52 PDT

Vyjádřil však ale také fakt, že se svou chotí jsou stále šťastní a zamilovaní. A to i jedenáct let od svatby v Las Vegas a hlavně 21 let od prvního setkání – Ivana totiž Gotta poprvé viděla údajně v roce 1998 na předávání cen TýTý. Tehdy jí zpěváka představila její kamarádka, Miss ČR 1995 Monika Žídková (41). Gott měl zájem hned a chtěl po Ivaně (tehdy Macháčkové) telefon, ona mu ale dala jiné číslo. Oba byli v té době zadaní, ale osud je k sobě znovu svedl a v polovině roku 2000 se dali oficiálně dohromady. 

Ovšem romantické vyznání manželů neudělalo zdaleka dojem na všechny Mistrovy fanoušky. „Co ten mobil v ruce?“ podivovala se například jedna slečna a další zase Gottovou zkritizovali za její minulost a zejména vztah s Michaelem Douglasem (74) a nechali se slyšet, že jim moc nesedí a působí dominantně. Naopak se ale našly i pozitivnější ohlasy plné srdíček a přání, aby to dvojici vydrželo i nadále. 

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou. David Turek

Fotogalerie
66 fotografií