Oblíbená herečka Jiřina Bohdalová byla nepochybně hvězdou celého večera. Nejenom, že jí byl v novém psychologickém dramatu z produkce České televize svěřen společně s hercem Kryštofem Hádkem (37) ústřední part, před pár dny navíc oslavila své krásné osmaosmdesáté narozeniny. Právě k nim navíc dostala zajímavou roli jako dárek.

Není tedy divu, že všechny celebrity, které se na tuto událost dostavily, vyhledávaly její společnost – například miláček národa Karel Gott (79), mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá (53) nebo Jiří Bartoška (72) s manželkou Andreou (66). Vidět tyto stálice českého hereckého a hudebního nebe na jednom místě se pro jejich velké pracovní nasazení jenom tak nepoštěstí!

Oblíbená pěnice Lucie Bílá navíc oslavenkyni Bohdalové předala vlastnoručně vyrobené náramky a herečka, známá například ze seriálu Chalupáři nebo z pohádky Nesmrtelná teta, měla z dárku takovou radost, že Bílou několikrát málem umačkala ve svém objetí – a nešetřila ani polibky. Bílá zkrátka uhodila na tu správnou strunu, jak se říká. Kromě toho je známá pro svou zručnost, s níž vytváří nejrůznější přívěsky, andílky nebo háčkované dečky, které později (většinou pod záštitou nějaké charitativní sbírky) prodává.

Neméně dobře se Bohdalová bavila také na jevišti, kde režisér Jiří Strach svůj nejnovější počin z pera osvědčeného scenáristy Marka Epsteina (43) slavnostně uváděl. Bohdalové zde totiž připomněl, že po letech opět drží za ruku Brzobohatého.

Tentokrát hudebního skladatele Ondřeje G. Brzobohatého (36), za jehož otce Radoslava (79) byla herečka v letech 1970–1982 provdaná, a dalo by se říct, že byl její celoživotní láskou. Alespoň dokud ji neopustil kvůli Haně Gregorové (66), která se o rok později stala matkou právě Ondřeje. Tato shoda okolností ale jak herečku, tak hudebníka upřímně rozesmála.

VIDEO: Jiřina Bohdalová: Do kina už nechodím, filmy sleduji jen z gauče!

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová: Do kina už nechodím, filmy sleduji jen z gauče! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií