Půvabná Jasmina Alagičová má bezesporu své kouzlo – a přesto pospíchala krátce před svou veselkou na kliniku krásy! Že by se tato příznivkyně plastických úprav vrhla na poslední chvíli pod skalpel? „Nechala jsem si poradit jednou svou přítelkyní a vynikající odbornicí Alenkou, která mi doporučila jednu z absolutních novinek, na které zřejmě zůstanu závislá,“ upřesnila sympatická brunetka magazínu Topky.sk. „Absolvovala jsem hydratační kúru, která je dokonalým spojením absolutního relaxu a kvalitních přírodních produktů.“

Na kosmetice nebyla samozřejmě poprvé, jako moderátorka o svou pleť musí důkladně pečovat, jenže nyní, když pod svým srdcem nosí malého Rytmusova „bengora“, je potřeba, aby i procedury, které podstupuje, byly jejímu požehnanému stavu přizpůsobené a nijak neohrozily miminko. Odbornice jí proto poskytly kvalitní produkty bez všech umělých složek, například silikonů, a jelikož má velice suchou pokožku, dostalo se jí vydatného osvěžení.

Pro Jasminu to podle jejích vlastních slov byla neskutečná relaxace. „Já jsem během toho opravdu usnula, až mi bylo líto, že to tak rychle uteklo a já si to nevychutnala naplno,“ svěřila se usměvavá Balkánka. „Ten pohled do zrcadla po ošetření ale stál za to. Dívala jsem se na odpočatou, rozzářenou a hezčí ženu,“ rozplývala se Jasmina, která se už nyní nemůže dočkat, jak před oltářem vyrazí dech nejenom svému nastávajícímu, ale i všem přítomným hostům.

Zda se ale Jasmina ve „svatebkách“ ukáže i veřejnosti, to je otázka. Zámek Šimák, kde se bude svatba krásné moderátorky a svérázného umělce odehrávat, si společně s nastávajícími manželi před pár dny prošli také dva ostří bodyguardi. Právě soukromá ochranka by měla střežit soukromí těchto celebrit, aby nic a nikdo nepokazil nejromantičtější den v jejich životech. Ani paparazzi.

Na druhou stranu, zrovna tyhle dvě hvězdy jsou na sociálních sítích hodně aktivní (pokud tedy zrovna Rytmus nezdobí svá selfíčka sprostými nápisy), a tak je dost možné, že se s momentkami ze svého slavného „sobáše" pochlubí oni sami ještě v ten samý den…

VIDEO: Takhle mlžila Jasmina Alagičová na počátku svého vztahu s Rytmusem: Jsme jen kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií