Není to ani rok, co na svět v neporušeném vaku blan Karel Janeček zachytil svou dcerku Isabelu, která se narodila do vany. V té době ještě pořád žil pod jednou střechou s oficiální manželkou Mariem Mhadhbiovou (35) a jejich synem Yanisem (3).

Po porodu dcery se ale vše změnilo. Miliardář se rozhodl od rodiny odejít a oznámil, že jediná a pravá žena jeho života je právě kněžka Lilia Khousnoutdinová. Teď se ovšem vyrojily spekulace, že Janeček čeká další dítě, ale opět s jinou ženou.

To ovšem popřel. „Nečekám miminko s žádnou jinou ženou,“ řekl stroze pro Blesk.cz, ale vzápětí prozradil jinou pikantnost. „Žádné miminko nečekáme, nicméně možná již v blízké budoucnosti plánujeme,“ dodal ohledně svého vztahu s Lilií matematik, kterému nečiní potíže žít s několika ženami najednou.

Zdá se, že právě s Lilií, kterou si v létě 2017 v buddhistickém chrámu v Bhútánu vzal za neoficiální manželku, to ale myslí skutečně vážně. Ve středu totiž naběhl do luxusního klenotnictví a byl hodně tajemný. „Vyhýbám se nakupování, jak jen můžu, nicméně dnes je jedna z těch výjimečných příležitostí, pro které jsem ochoten udělat výjimku. Něco se chystá," napsal Janeček ke svému příspěvku na sociální síti.

Na fotografii sedí v klenotnictví a před sebou na stole má modrou krabičku o velikosti, která se hodí přesně na prstýnek. Že by se chystal nasadit Lilii zásnubní prsten? I jeho fanoušci mají takové podezření, tak nezbývá, než se nechat překvapit. Nicméně nejdřív by se musel miliardář ještě rozvést...

VIDEO: Karel Janeček ještě v době, kdy byl s manželkou: Demonstroval svoji lásku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií