V nové filmové adaptaci úspěšné komiksové série Hellboy se oblíbený červený  (anti)hrdina, vybavený notně cynickým smyslem pro humor, utká s děsivou čarodějnicí a „královnou krve“ Nimue. Tu si v tomhle filmu zahraje právě krásná Milla Jovovichová. Na premiéře filmu a na takzvaném červeném koberci ale překvapila poněkud netypickým outfitem. Kdo by čekal něco decentního, moc by se divil!

Herečka a modelka s kořeny v někdejším Sovětském svazu si totiž pro slavnostní večer vybrala černé latexové šaty od Isabel Marantové (51), což je velice úspěšná francouzská módní návrhářka. Zároveň ale také patří mezi blízké Milliny přítelkyně – což nejspíš vysvětluje, jak je možné, proč se jindy tak elegantní herečka rozhodla obléct do něčeho, co připomíná zmačkaný pytel na odpadky. Na druhou stranu ovšem Milla dokázala, že jí i ten pytel na odpadky sluší.

Hvězda sci-fi komedie Pátý element nebo drsná Alice ze série zombie hororů Resident Evil podivuhodné šaty doplnila zářivě zeleným kabátkem se zvýrazněnými rameny ve stylu osmdesátých let, rudou rtěnkou a perfektně ladící červenou kabelkou. Po celou dobu měla tahle dvojnásobná maminka báječnou náladu a zářivé úsměvy vrhala na všechny strany, čímž dokázala, že vlastně není důležité, co má na sobě, když to umí jaksepatří prodat.

Nikdo by jí navíc rozhodně netipoval její skutečný věk, na rozdíl od mnoha svých hereckých kolegyň, které se snaží bojovat s časem boxotem a plastickými operacemi, ona tráví čas maximálně tak v posilovnách. I díky své štíhlé chlapecké postavě vypadá málem jako třicítka, a jak na sociálních sítích dnes a denně dokazuje, sluší jí to dokonce i bez make-upu. Její dobré geny se navíc přenesly i na její dvě dcerky, Dashiel (4) a Ever Gabo (11). Obě holčičky jsou moc rozkošné a podobou jako kdyby mamince z oka vypadly...

VIDEO: Trailer k filmu Hellboy

Fotogalerie
39 fotografií