Těmto slovům se jen těžko věří! Vždy rajcovní Mahulena Bočanová a stydlivka?! Na první pohled přece vypadá tak sebevědomě, typická žena-vamp! „Kluci si mě většinou kvůli tomuhle vyhlédnou a pak narazí na medvídka koalu, co chce usínat na rameni a koukat na kreslené filmy. I ve filmu jsem se vždycky styděla svlékat," přiznala v primáckém TOP STAR magazínu.

„Také jsem se hodně styděla mluvit o sobě a říkat věci, které jsou pro mě podstatné. Na jevišti se nestydím vůbec, ale jakmile nastane děkovačka, tak jdu jak prase na porážku,“ řekla s úsměvem krásná herečka.

Nejinak je tomu i u moderování. Přehnaná vyzývavost, nebo snad vulgarita je jí naprosto cizí, a tak nehrozí, že by se na nějaké akci objevila polonahá a s mikrofonem v ruce. Místo toho, aby dělala něco, co je jí nepříjemné, raději zakázku odmítne. Je zkrátka velice zásadová: „Umím být vtipná a při věci, akční a inteligentně reagovat. Ale jakmile po mně někdo chce, abych si oblékla sexy šaty, tak jim rovnou říkám: ‚Víte co, tak si pozvěte eskort. Já vám nebudu v podprsence a minišatech moderovat nějaký de***ity‘.“

„Když jsem v kině a koukám na milostné scény, stydím se a je mi to nepříjemné, klopím oči, smála se Bočanová. Na veřejnosti se nyní nejčastěji objevuje po boku své dcery Márinky (17), která trpí lehčí formou autismu, a tak je možné, že i do kina chodí často s ní. S mladičkou puberťačkou jistě filmy s lechtivými záběry nevyhledává.

Přesto se s nimi však setkává! Alespoň tedy po pracovní stránce. Jednou jsem měla dabovat nějakou postelovou scénu, velice vášnivou... Tak to fakt nešlo. Měla jsem říct několik peprných sexy vět... a nic,“ vysvětlila sympatická brunetka s mírnými rozpaky.

„Nakonec musela přijet Kožinová a říci to za mně,“ dodala s tím, že osudný peprný dialog nakonec nadabovala Lucie Kožinová (49), s níž se herecky potkaly například v seriálu Stopy života. Nyní Lucii můžete vídat také jako sestřičku v Modrém kódu.

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií