Herečka Mahulena Bočanová celý život popíjela a vždy byla vítaným hostem všemožných mejdanů. Ale její tělo a hlava už to nedávaly tak jako zamlada a každá kocovina byla za trest.

"O prázdninách jsem si řekla, že dám svému starému zdrchanému padesátiletému tělu nadechnout. Dala jsem si lhůtu navždy. Už je to čtyři až pět měsíců, co jsem se nedotkla alkoholu. Chodím do společnosti i na mejdany, ale piji nealkoholické pivo nebo aperol spritz s nealko bublinami," pochlubila se Blesku herečka.

"Cítím se strašně odpočatě, mám spoustu energie a hlavně se mi zlepšila psychika. V poslední době jsem na tom psychicky nebyla dobře. Líp se mi vstává, nebolí mě hlava, mám víc energie, peněz. Nechápu, že jsem na to nepřišla dřív. Abstinenci doporučuji všem ženám po padesátce, je to o dost lepší. Neřeším zbytečnosti, všechno jde najednou tak nějak líp a v klidu," dodala Mahulena, která se svou dcerou Marinou nechyběla na křtu charitativního kalendáře nadačního fondu Slunce pro všechny. "Už asi deset let jsem patronkou tohoto fondu a Marina je jejich klientkou," vysvětlila Bočanová, která je i s dcerou v kalendáři vyfocená.

VIDEO: Mahulena Bočanová přestala pít alkohol! Moje padesátileté tělo řeklo dost!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová přestala pít alkohol! Moje padesátileté tělo řeklo dost! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií