Na sociální síti se brunetka pochlubila snímkem své předsíně. Jenže v takovém stavu, že by ji možná nepoznal nikdo, kdo byl u Heidi na návštěvě. Vytržené dveře, díra ve zdi a všude nepořádek. Zkrátka jedno velké staveniště!

„Ještě dnes ráno to byla v podstatě normální předsíň,“ pokrčila na instagramu rameny Janků s tím, že si změnu vymyslela sama. „Za pár dnů zas snad bude a navíc sprchovací kout, abych nemusela Edu po každé procházce vláčet do prvního patra do vany,“ odtajnila fanouškům.

Očividně už jí tak vadilo, když roztomilý knírač po návratu z procházky zaneřádil celý dům. Poté, co bude kout dostavěný, už bude moci chlupáčovi packy i kožíšek osprchovat hned po příchodu domů. A bude po starostech!  

Koneckonců co by pro němou tvář neudělala, vždyť Edu si pořídila krátce potom, co jí v srpnu 2017 zemřel milovaný manžel Ivo Pavlík. Pejsek jí tak dělal společnost ve chvílích, kdy jí bylo nejhůř. Ovšem sám zesnulý skladatel by takové změny asi zrovna rád neviděl. On si totiž zvířátko nepřál, a tak by se asi divil, že se teď kvůli psovi buduje i další „koupelna“.

VIDEO: Emotivní Heidi Janků o uneseném synovci i smrti manžela

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Emotivní Heidi Janků o uneseném synovci i smrti manžela David Turek

 

Fotogalerie
46 fotografií