Půvabná Daniela Písařovicová, kterou si televizní diváci zamilovali i díky jejímu účinkování v soutěži StarDance, je bezesporu krásná žena s vybraným vkusem. Dokonce i v téhle populární taneční show patřily její kostýmy k těm umírněnějším, ukazovala v nich maximálně své nekonečně dlouhé štíhlé nohy. Navíc vždy byla maximálně elegantní. Není tedy divu, že vždycky, když ukáže kus holé kůže, stojí to za to.

Nejinak tomu bylo i nyní na tiskové konferenci České televize, kde Písařovicová nechala nahlédnout až tam, kam se odváží podívat jenom lékaři... anebo celníci. Teplákovité šaty rovného střihu se zipem a kapsami přitom zprvu nepůsobily nikterak odvážně, jakmile si v nich ale sympatická hvězda televizního zpravodajství udělala pohodlí a přehodila nožku přes nožku, ukázalo se, jak zákeřný byl jejich rozparek. Vyhrnul se totiž do závratných výšek!

Že by toto faux pas neúmyslně zopakovala po vzoru své nejlepší kamarádky Veroniky Arichtevy(32), s níž se spřátelila právě během působení ve StarDance? Právě mladé herečce se při divoké zvedačce Michala Necpála (31) rozevlála sukně a Marek Eben (61) její holý zadek, který se na moment objevil přes celou televizní obrazovku, lakonicky okomentoval slovy: „Já jsem čekal, když jsem viděl Veroniku, že uvidíme spoustu růží, ale viděli jsme i záhon…“

VIDEO: Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií